SingSing74 napisał(a):Felland napisał(a):Witam, to może i ja przekażę garść informacji. Bardziej realnych bo dotyczą tylko jednej, mojej rodziny. Jako że nie jestem drobiazgowy poprosiłem o wsparcie moją żonę. I tak, rok 2016 - 4 (dzieci dorosłe) osoby Baska Voda (namiot) - 5500 pln. 2017 - 2 osoby Istria camping - 5000 pln. 2018 - 2 osoby Baska Voda camping - 4500 pln. W 2016 musiałem kupić 2 noclegi na trasie bo mieliśmy namiot. 2017 i 2018 - wakacje z przyczepą kempingową. Urlop 14 dni plus 2x po 2 dni na dojazd do CR. 2017 Istria - stacjonarnie. 2018 - przez Słowację (baseny) , camping Baska Voda, camping na Pag, camping na Węgrzech. Wszystko - pobyt, jedzenie, paliwo, opłaty i winiety, pamiątki i inne.
@Felland - Dla ścisłości podaj jeszcze miesiące w jakich byłeś. W tym roku w sezonie za samą parcelę zapłacę 3500 zł. Paliwo na sam dojazd (2200 km w obie strony) i winiety to około 1500 zł.
@piotrekbeti - Oczywiście, że koszty jedzenia zabranego z Polski należy doliczać, ale 1000 zł, to chyba przesada. Nie wiem, czy tyle jedzenia weszło by mi do pustego bagażnika, a co dopiero do załadowanego wakacyjnymi bambetlami
@andrzejki1975 - Co do filmiku z wyliczeniami kosztów, to autor jest trochę takim magikiem, choć większość kosztów podaje szczerze, to ich podział na rodziny nieco wypacza wartość całej imprezy. Poza tym to propagator jakiejś piramidy finansowej.
-filmik usunięty
No właśnie pytanie do admina: czy takie reklamy jak na filmiku są dopuszczalne na forum? To nawet nie jest w temacie wątku