napisał(a) bluesman » 01.02.2019 10:16
arturescu napisał(a):Ale trzeba być też w miarę obiektywnym. Jazda autem to monotonia i nuda (zwłaszcza jak się pokonuje daną trasę n-ty raz), zmęczenie, kilkanaście godzin upakowania w puszce, korki na drodze i granicach.
Jak dla mnie to "zło" konieczne jeśli mowa o przejeździe tranzytowym, a nie luźnej włóczędze objazdowej nastawionej na zwiedzanie. Specjalnej przyjemności tu nie widzę. jednak mimo wszystko dojazd do Chorwacji autem, zwłaszcza w konfiguracji rodzinnej, ma więcej zalet niż wad.
To jest Twój prywatny pogląd i masz do niego prawo
Tak z ciekawości ile razy w roku jeździsz do Cro, że trasa Cie nudzi? 10-15 razy ? Ja jadę raz w roku stąd trasa nie jest w stanie mnie znudzić, za każdym razem odkrywam coś nowego i ta adrenalina, ze zaraz będę w ukochanej Cro
.
Natomiast jeżeli coś co zdarza Ci się raz w roku, potrafi Cię znudzić to szczere wyrazy współczucia
arturescu napisał(a):beatabm napisał(a):Wolałabym samolotem ale...... Przy tej ilości bagażu jaki zabieram ze sobą o samolocie po prostu mogę zapomnieć, kompletnie nierealne mimo wielkich chęci i alergii na jazdę samochodem po raz n-ty tą samą drogą
A co takiego wozisz?
Ludzie jeżdżą do apartamentów jak i na kempingi z dziećmi
biorą ich ulubione stroje, zabawki, rzeczy które są przydatne na plaży
Brakło wyobraźni ?
Ostatnio edytowano 01.02.2019 10:19 przez
bluesman, łącznie edytowano 1 raz