bigredone napisał(a):Idziemy w górę ( z wątkiem ). Jeszcze 2 miejsca i jesteśmy na pudle
Koszty, brzuchy, zmarszczki, gotowanie, konoby, pieniądze, samochody, itd. Najbardziej wszechstronny wątek na tym forum
Bez-A-pe-la-cyj-NIE!!!
bigredone napisał(a):Idziemy w górę ( z wątkiem ). Jeszcze 2 miejsca i jesteśmy na pudle
Koszty, brzuchy, zmarszczki, gotowanie, konoby, pieniądze, samochody, itd. Najbardziej wszechstronny wątek na tym forum
Wpinając modem do gniazdka telekomunikacyjnego bądź aktywując kartę SIM, musisz zdawać sobie sprawę, że oto wkroczyłeś do globalnych "Tworek". Tam znajdziesz też wielu idealistów stawiających "parawany przeciwko huraganom", niestety - krajobraz po bitwie zawsze ten sam.Tayla napisał(a):,,cienką linie'' bardzo łatwo przekroczyć
stań z boku* i baw się.Tayla napisał(a):...no ale ja bawię się patrząc na to z boku wyśmienicie
Zaiste, zaszczytny to cel. Takoż chwalebne dobre serce.Ural napisał(a):Postawiłem sobie za cel na forum upominać osoby z wydatnymi brzuchami o efektach niezdrowego jedzenia w konobach.
Wynika to z mojego dobrego serca, a przede wszystkim z poczucia obywatelskiego obowiązku.
maxredaktor napisał(a):Konkrety są w innym wątku
maxredaktor napisał(a):Konkrety są w innym wątku
boboo napisał(a):
Edit: 16:20
Zmieniłem avatar. Nie dam się wykorzystać w reklamie sody.
Ten nowy jest bardziej zbliżony do stanu mojego umysłu.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko