Janusz Bajcer napisał(a):sito_zabrze napisał(a):Kupujemy gruby makaron ( muszelki świderki itp ) , kawałek boczku, jajka.
Ile makaronu![]()
Ile boczku![]()
Ile jajek![]()
Przyznam, że nigdy nie jadłem jajecznicy z makaronem ...
piekara114 napisał(a):Nie wiem, gdzie tu rebus masz, bo wszelkie użyte przez mnie skróty są na wszelkich formach o lataniu/wyszukiwarkach lotów ogólnie przyjęte i powszechnie stosowane.
conway87 napisał(a):Witam planuje wyjazd do Chorwacji w 2 rodziny 4 dorosłych i 4 dzieci, chcemy jechać busem. Czy może ktoś przybliżyć koszty noclegu dla 2 dorosłych i 2 dzieci na 7 dni??? Ile trzeba liczyć? Myślałem nad wyjazdem do Nin koło Zadaru, chyba ze polecacie coś lepszego dla dzieci. Będziemy jechać z centrum Polski.
conway87 napisał(a):Wyjazd bedzie planowany raczej na lipiec
Janusz Bajcer napisał(a):conway87 napisał(a):Wyjazd bedzie planowany raczej na lipiec
Czyli ceny kwater wyższe niż w czerwcu lub wrześniu.
Sprawdź ceny lipcowe w podanym linku.
conway87 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):conway87 napisał(a):Wyjazd bedzie planowany raczej na lipiec
Czyli ceny kwater wyższe niż w czerwcu lub wrześniu.
Sprawdź ceny lipcowe w podanym linku.
A jak to jest z kwaterami ? jedziemy w 4 osoby dorosłe i 4 dzieciaków, czyli szukać pokoi 2+2? czy jak ?
conway87 napisał(a):A jak to jest z kwaterami ? jedziemy w 4 osoby dorosłe i 4 dzieciaków, czyli szukać pokoi 2+2? czy jak ?
bigredone napisał(a):conway87 chce gotowca, a nie jakieś sugestie. Więcej wyobraźni
Janusz Bajcer napisał(a):bigredone napisał(a):conway87 chce gotowca, a nie jakieś sugestie. Więcej wyobraźni
No to mu zapodaj.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko