napisał(a) piotrulex » 19.09.2018 09:20
Trajgul napisał(a):piotrulex napisał(a):Ja się nie zastanawiam, jestem pewien, że nie każda. Tylko pytanie czy to dobrze czy źle
Wg mnie źle. Albo macie tak silne osobowości co niektórzy albo wasze połówki mają tak słabe.
piotrulex napisał(a):Niektórzy spędzają urlop tanio choć stać ich na wiele więcej. Jedni wydają sporo choć toną w długach. Inni nie wydają gdyż nie mają. Pytanie kto tu jest słaby?
Słaby?
Myśmy zawsze z żoną idealnie się dogadywali. Jak się poznaliśmy to powoli wychodziło, że mamy identyczne upodobania choć z charakteru jesteśmy całkiem inni
Życie pokazuje, że w naszym domu zwykle ja mam racje ale wszelkie ważne decyzje podejmujemy wspólnie. Jak jakiś pomysł staram się przeforsować pomimo wstępnego niezadowoleni żony to w 99% wychodzi, ze miałem rację. Jak popełnię błąd, co mało kiedy się zdarza, to naprawdę nie mam problemu aby publicznie się do niego przyznać i wyciągnąć wnioski
No słaby może źle zabrzmiało ale co do sensu wypowiedzi nic bym nie zmienił
Z zasady, jeśli chodzi konkretnie o nas, chcę przekazać, że najlepiej aby każdy spędzał wakacje tak jak lubi mając na uwadze swoje możliwości finansowe. Krytykowanie kogoś kto nie kupuje dziecku lodów gdyż poprostu go na to nie stać jest słabe. Wydawanie 20 tysi gdy na to wszystko jest kredyt też jest słabe. Wydawanie mało gdyż stać na więcej słabe nie jest, zwłaszcza jak te droższe klimaty nas nie cieszą
Łatwo wydać więcej niż mniej
Tak czasem mnie kusi aby kliknąć na sam koniec ale cały czas sobie mówię: Nie warto, nic ciekawego tam nie ma
"Ten post został napisany przez ignorowanego użytkowika (bluesman). Wyświetl ten post."
Ostatnio edytowano 19.09.2018 09:24 przez
piotrulex, łącznie edytowano 1 raz