labusm napisał(a):sito_zabrze napisał(a):Ja muszę jeszcze do kazdego wyjazdu do Cro doliczyc setkę lub dwie oleju 5W30. Mój opel lubi go w trasie
PS. Ja mam nadzieję , że wy wszyscy tą dyskusję z przymrużeniem oka prowadzicie.
labusm napisał(a):sito_zabrze napisał(a):Ja muszę jeszcze do kazdego wyjazdu do Cro doliczyc setkę lub dwie oleju 5W30. Mój opel lubi go w trasie
PS. Ja mam nadzieję , że wy wszyscy tą dyskusję z przymrużeniem oka prowadzicie.
łomatko
To jak byłem w cro 3lata temu audi tfsi, to franca zeżarła mi 2 litry castrola. Toż to lekko 60 zł nie doliczone do moich kosztow pobytu
Bo ja nie doliczyłem jeszcze kilka razy po 0,5 E za sikanie kobiet po drodze, bo ja to w krzaki naturalnie
jedrula napisał(a):sito_zabrze napisał(a):wikol napisał(a):Wody Sugaro unikam gdyż kranówka jest u mnie lepsza. Piwo Argus to woda o smaku chmielu. W Polsce obydwa produkty to bardzo niskobudżetowa półka. Piwo w plastiku fuj.
Podałem ceny informacyjnie. Twoje delikatne podniebienie raczej nas nie interesuje
Kibelek 5 kun na miejscu
Dmuchana zjeżdżalnia 15 za 10minut
Karuzela 15
Piwo w małym sklepiku na deptaku 15 za puszke 0,5
Gałka lodu 8 ale widzialem tez za 12
Na mieście na straganach widać spore przeceny
Olej 5W30 na stacji 100-170 kun za litr
Jak tam ? Budzet sie zapina?
SingSing74 napisał(a):Przykłady niedrogich, bardzo dobrych dań zrobionych własnoręcznie:
Gulasz z Ryżem i golonka z dodatkami. Jedno i drugie z napojami nie wyszło więcej niż 20 zł na osobę, gdzie połowa to właśnie napoje kupione na miejscu.
Flayszakal napisał(a):Wyśmienite chorwackie owoce morza. Zamówione wczoraj w Omiszu
Ciężko mi sobie bez nich wyobrazić wakacje
Cena- 280 kun, do tego mała karafka wina za 40kun.
Więcej dwie osoby nie są w stanie więcej zjeść.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko