wiolek_lp napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):O kosztach jest inny wątek, ma tylko 14 stron.
Tylko mało ciekawy, bo dyskusji nie ma.
Jasne, wiem o tym Tylko tam są suche fakty, nie ma miejsca na dyskusję, która jest tu, i która powinna być właśnie o tych kosztach, a jest o tym jak żyć
Trajgul napisał(a):wiolek_lp napisał(a):Ale "bogacze" zawsze będą pisać o " bidowaniu" i wiezieniu do Cro jedzenia
A ja widzę dyskusję w tym wątku inaczej. To właśnie "bidujący" są przewrażliwieni, że ktoś ma cywilną odwagę zapytać ich jak sobie radzą za 6000zł.
wiolek_lp napisał(a):
Volroch mało wiarygodna wydaje się Twoja zazdrość, że inny wydają mniej, a Ty musisz tak dużo
Mam wrażenie ( może błędne, ale po przeczytaniu ciurkiem paru stron takie jest ) że momentami robisz burzę w "białych rękawiczkach" szkoda, że w innych wątkach praktycznie Cie nie ma, np. w takich Relacjach, bardzo chętnie poczytałabym twoją relację z wakacji
Dokładnie. Mi też zawsze więcej czasu schodzi z wybraniem się żeby zjeść "na mieście" niż gotując coś samemu. W konobach zwykle jadam podczas zwiedzania, a że dużo jeżdżę to i na ostatnich wakacjach udało mi się gotować jedynie dwukrotnie w ciągu 14 dni.Obiad na kempingu przygotowuję w 30-40 minut, czyli w czterokrotnie krótszym czasie niż wybranie się do restauracji i czekanie godzinę lub dłużej na realizację zamówienia. W tym samym czasie mały bawi się z innymi dziećmi na świeżym powietrzu, a żona odpoczywa.
fly napisał(a):...ciekaw jestem takiego eksperymentu...
Wakacje,
dwie rodziny w konfiguracji 2+2,
każda z nich otrzymuje 20 tyś. pln na powiedzmy ...3 tygodniowy urlop.
Jedna rodzina dostaje aż 20 tyś/, a druga tylko 20 tyś....
...ciekaw jestem która familia bardziej by "cierpiała" dysponując tej wysokości budżetem .
pozdro
fly
fly napisał(a):no...tak
zapomniałem dodać
muszą wydać aż i tylko całą kwotę.
sito_zabrze napisał(a):fly napisał(a):...ciekaw jestem takiego eksperymentu...
Wakacje,
dwie rodziny w konfiguracji 2+2,
każda z nich otrzymuje 20 tyś. pln na powiedzmy ...3 tygodniowy urlop.
Jedna rodzina dostaje aż 20 tyś/, a druga tylko 20 tyś....
...ciekaw jestem która familia bardziej by "cierpiała" dysponując tej wysokości budżetem .
pozdro
fly
My 13 tyś przywieźlibyśmy do RP i wydali na inne atrakcje
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko