Re: Ile kosztuje urlop w Chorwacji
napisał(a) wiolek_lp » 24.08.2018 22:18
Janusz Bajcer napisał(a):O kosztach jest inny wątek, ma tylko 14 stron.
Tylko mało ciekawy, bo dyskusji nie ma.
Jasne, wiem o tym
Tylko tam są suche fakty, nie ma miejsca na dyskusję, która jest tu, i która powinna być właśnie o tych kosztach, a jest o tym jak żyć
Jeszcze może przytoczę mój przykład, 3 lata temu byłam 10 dni na wyspie ( ohoho koszty promu ) w Cro za 5500 zł, bo akurat więcej funduszy nie miałam. W tym roku było to już 17 dni za ok 10 tyś. co dla niektórych jest bardzo tanio.
Czy ten tańszy urlop był gorszy ? Ani trochę
Ale "bogacze" zawsze będą pisać o " bidowaniu" i wiezieniu do Cro jedzenia, i super niech każdy spędza urlop jak chce, może gdybym zarabiała tyle, żeby kompetnie nie przejować się cenami, to może wydałabym podczas tych wakacji parę stów więcej, albo i nie bo przecież nie " bidowałam" a spędzałam urlop jak mi pasowało
Volroch nie wydaje mi się, że niektórzy ludzie zazdroszczą ,że nie mogą wydać więcej, czy coś w tym stylu, jak to w którymś poście napisałeś, wybacz po tylu stronach ciężko mi porzytoczyć, o który dokładnie post chodziło. Tak samo, jak dla mnie mało wiarygodna wydaje się Twoja zazdrość, że inny wydają mniej, a Ty musisz tak dużo
Mam wrażenie ( może błędne, ale po przeczytaniu ciurkiem paru stron takie jest ) że momentami robisz burzę w "białych rękawiczkach" szkoda, że w innych wątkach praktycznie Cie nie ma, np. w takich Relacjach, bardzo chętnie poczytałabym twoją relację z wakacji
Ostatnio edytowano 24.08.2018 22:27 przez
wiolek_lp, łącznie edytowano 1 raz