Habanero napisał(a):Jetem ciekawy do której grupy zostanę zaliczony .
Czy do tych, którzy wszystkiego sobie odmawiali, bo tygodniowo 5 tys. nie przekroczyłem.
Czy może do grupy nie odmawiających sobie niczego, bo tylko dwie obiadokolacje w apartmanie.
21 dni w Cro , rodzina 2+2,
2 noclegi w drodze do (Słowenia) i z Cro (Mikulov).
Noclegi - 5500 pln
19 obiadokolacji z napojami w knajpach, (lody, naleśniki na mieście), (chleb, owoce i piwo w sklepie), zwiedzanie- Zadar, Rab, Nin, Novalja, Gaj Oliwny, codzienne zwiedzanie nowych plaż (zdarzały się płatne parkingi), wypożyczenie łodzi na 1 dzień - razem 5000 pln
Paliwo i winiety ok 2000pln (zrobiłem 3600 km = 1500 pln paliwo)
Za 500 pln zakupy w Polsce
Razem: 13000 pln.
13000:23 dni = 565 pln dziennie na rodzinę 2+2
Czy dziadowałem ?
Czy w Polsce nad Bałtykiem wyszłoby dużo taniej ?
slavko.v napisał(a):Ludzie! Macie zdrowie... Podziwiam i życzę dużo zdrowia!
Volroch napisał(a):Nie jestem ekspertem od dziadowania
Jeżeli uważasz że dziadowałeś to znaczy że tak było, jeśli uważasz ze nie dziadowałeś to również tak było.
Ważne jest to co sam myślisz. Jakie znaczenie ma opinia obcej osoby z internetu ? ŻADNEGO
Czy jak ci ktoś napisze że dziadowałeś to ty będąc świadomym że tak nie było będziesz się z tym źle czuć ?
Spędziłeś wakacje jak lubisz (tak mniemam) i że jesteś zadowolony to jest to najważniejsze.
fly napisał(a):........nie wiem po co Ci ta wiedza...
ale...
Za urlop 19 dni (2+1 czterolatek) etc. aż policzyłem z ciekawości, PI x drzwi i wyszło 38000 Nok...
...czy dziadowałem? ...albo bawiłem się jak krezus...ani jedno ani drugie, poprostu spędziłem urlop dokładnie tak jak chciałem ja i moja rodzina.
pozdro
fly
Habanero napisał(a):Jeżeli można przygotować się do wyjazdu i za mniejsze pieniądze spędzić urlop, to frajerem jest ten, który tego nie robi.
Volroch napisał(a):
...
@Ogórek - to dobrze czy zle ?
....
Habanero napisał(a):21 dni w Cro , rodzina 2+2,
Razem: 13000 pln.
fly napisał(a):...nie wiem po co Ci ta wiedza...
ale...
Za urlop 19 dni (2+1 czterolatek) etc. aż policzyłem z ciekawości, PI x drzwi i wyszło 38000 Nok...
...czy dziadowałem? ...albo bawiłem się jak krezus...ani jedno ani drugie, poprostu spędziłem urlop dokładnie tak jak chciałem ja i moja rodzina.
pozdro
fly
bigredone napisał(a):Porównując ilość dni to jesteś jednak bardzo rozrzutny...
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko