_Rafi_ napisał(a):...bo jak napisałem wcześniej częsciej stołujemy sie (wszyscy na forum) w restauracjach,barach,więcej pijemy i nie oszczędzamy.
Po co te rozliczanie każdego.jak ktoś pisał można wydać xxx a i dobrze 3x xxx zależy kto jaki tryb życia prowadzi.
didik napisał(a):Głupoty to sam Waść wypisujesz w większośći tematów
Nie wiem co ty o sobie myślisz, żeby wiecznie wypisywać oczywiste oczywistośći, doradzać, oceniać.
Fatamorgana napisał(a):A gromada miłośników campingu, która żywi się sama? I przywozi sporo kuchennych gratów nie po to, by to leżało. Zobaczcie sobie na campach jak to jest.
didik napisał(a):Fatamorgana
Głupoty to sam Waść wypisujesz w większośći tematów i to z takim namaszczeniem jakbyś prawdy objawiał...
Nie wiem co ty o sobie myślisz, żeby wiecznie wypisywać oczywiste oczywistośći, doradzać, oceniać. Więcej skromności, dystansu do swoich "osiągnięć i dokonań" i szacunku dla wypowiedzi innych. Postaraj się.
_Rafi_ napisał(a):Fatamorgana napisał(a):A gromada miłośników campingu, która żywi się sama? I przywozi sporo kuchennych gratów nie po to, by to leżało. Zobaczcie sobie na campach jak to jest.
Uważasz ,że nigdzie na wycieczki nie jeżdżą i do knajpek nigdzie przy okazji nie wstępują? Może rzadziej ,ale jednak. Może i śa wyjątki ,ale napisałem ogólnie,a Ty szukasz takich kruczków,aby sie porostu przypiermandolić.
Ps. Prosiłem Cię o coś niedawno ,widzę długo nie wytrzymałeś .didik napisał(a):Fatamorgana
Głupoty to sam Waść wypisujesz w większośći tematów i to z takim namaszczeniem jakbyś prawdy objawiał...
Nie wiem co ty o sobie myślisz, żeby wiecznie wypisywać oczywiste oczywistośći, doradzać, oceniać. Więcej skromności, dystansu do swoich "osiągnięć i dokonań" i szacunku dla wypowiedzi innych. Postaraj się.
Popieram i dziekuję :wink: .
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko