wikol napisał(a):Mam kuzyna w Niemczech
krutom napisał(a):wikol napisał(a):... Dla nich 50EUR za noc to bardzo tanio.
Tyle kosztuje np. dwójka w hotelu ze śniadaniem w Tallinie w centrum pod koniec maja.
piotrekbeti napisał(a):Ten parking miejski przy rondzie ma szlaban i cennik. I prawie był pełny. Fish Picnic BOL - Hwar znalazłem jeden za 240 drugi 290kun. I chyba od tej ceny minus 40kun za dziecko bez rakiji i minus 80kun za rezygnację z obiadu. Co nie zmienia faktu że taka kilkugodzinna wycieczka kosztuje 500-700zeta za 2+2. Jeszcze się waham, ale nie ma żadnej alternatywy do zobaczenia wyspy Hwar, taxi wodne,? Jadrolinija raz dziennie o 18stej? Raczej w tej cenie zrobimy wypad Sumartin-Makarska i Supetar-Split promami i zostanie na rozrywki i jedzonko na wycieczkach
wikol napisał(a):Byłem na tej plaży. Był to jeden z punktów wycieczki fisch picnic. Nie zrobiła na mnie wrażenia jak na folderach reklamujących. Woda zimna itd.
Taxi wodne płatne. Wolałem iść z buta podziwiać wyspę.
wiolek_lp napisał(a):Chyba nie ma się co spodziewać niższych cen, na najbardziej rozpoznawanej plaży w Cro, która widnieje na większości widokówek.
Ja pomimo spędzenia na Braci 8 dni, nie planowałam tam być, zobaczyłam jak wygląda z góry i wystarczyło
wikol napisał(a):Dla Polaków drogo. Mam kuzyna w Niemczech. Mówi że Chorwacja to taniocha dla nich. Dla nich 50EUR za noc to bardzo tanio.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko