spotyka się 3 kumpli z woja. Warszawiak, Krakus i Poznaniak
pierwszy mówi ja stawiam flachę z tej okazji, drugi no cóż to ja kupię ogóry, a Poznaniak to ja lecę po szwagra
tak dla rozluźnienia kosztów Chorwackich
fly napisał(a):wikol napisał(a):Gdy wszyscy rozmówcy z forum wejdą do Jadranu w samych gaciach to jesteśmy na równi wobec siebie bez wyjątku. Nie ważne że jeden przyjechał nową Skodą Fabią a inny 10 letnim Q7 dla lansu / oba tej samej wartości /. Najważniejszym celem jest kąpiel w Jadranie. A w jaki sposób przyjechał, co przed chwilą zjadł i ile wydał robi się nieważne.
...bez gaci....jak wejdą bez gaci to się z Tobą zgodze.
pozdro
fly
napisał(a) leswac » 07.08.2018 13:07
HEHEHEHE FELA ja się wpraszam .......
będę w Breli więc z tytułu oszczędności do Baśki przylezę pieszo
Fela napisał(a):napisał(a) leswac » 07.08.2018 13:07
HEHEHEHE FELA ja się wpraszam .......
będę w Breli więc z tytułu oszczędności do Baśki przylezę pieszo
Nie ma problemu
A z resztą, z domu bogaty nie jestem ale jak ktoś ma jeszcze ochotę to zapraszam, piwko z rodakami sama przyjemność
Garo&Justa napisał(a): Że dziwnym trafem co mam styczność z kimś z małopolski (bez obrazy mi tu) to "liczy złotówa"...
Nawet kupili tacy rodowici z Kr obok nas dom i od roku słucham jaki to Wro be, że tramwaje brudne a w Kr czyste i tańsze i punktualne. Żo oni by woleli drożej ale by było lepiej. Po czym wbija krakus do mnie z browarem i stwierdza że (poważnie aż mnie zatkało) co prawda przyniósł piwo (jedno!) ale mam jednak kilka swoich i są pewnie zimniejsze więc może wypijemy moje....
Pogoniłem
fly napisał(a):wikol napisał(a):Gdy wszyscy rozmówcy z forum wejdą do Jadranu w samych gaciach to jesteśmy na równi wobec siebie bez wyjątku.
...bez gaci....jak wejdą bez gaci to się z Tobą zgodze.
pozdro
fly
napisał(a) leswac » 07.08.2018 13:19
spoko ja broń boże nie pisałem tego złośliwie
fakt będziemy po sąsiedzku bo jak co to w Breli będę rano w czwartek lądował......
pzdrav !!!
Fela napisał(a):napisał(a) leswac » 07.08.2018 13:19
spoko ja broń boże nie pisałem tego złośliwie
fakt będziemy po sąsiedzku bo jak co to w Breli będę rano w czwartek lądował......
pzdrav !!!
Nawet tego tak nie odebrałem ale można coś pomyśleć na miejscu. W sobotę (18.08) ok południa będziemy na miejscu i pewnie do wieczorka plażing
napisał(a) Habanero » 07.08.2018 13:46
Ile powinien kosztować dzień w Chorwacji na rodzinę 2+2 wg. Tych co uważają, że jest za drogo ? Chodzi mi o całodzienne wyżywienie. Śniadanie w domu (artykuły ze sklepu) , obiadokolacja i deser w mieście. Jestem ciekawy od jakiej sumy robi się drogo.
fly napisał(a): ... Jeśli ktoś chce podróżować Rosomakiem to jest jego sprawa i nic nikomu do 15k wydanych na paliwo ...
Habanero napisał(a):Ile powinien kosztować dzień w Chorwacji na rodzinę 2+2 wg. Tych co uważają, że jest za drogo ? Chodzi mi o całodzienne wyżywienie. Śniadanie w domu (artykuły ze sklepu) , obiadokolacja i deser w mieście. Jestem ciekawy od jakiej sumy robi się drogo.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko