To mój ostatni wpis w tym dziale,poddaje sie...
Post napisał(a) Garo&Justa » 05.08.2018 19:43
Nie chce mi się tego komentować gerstary1. Bzdury i tyle
Mozesz kolego,kolezanko komentować,mnie juz to nie interesuje,wpisuja sie tu dużo ludzi z klapkami na oczach lub kalkulatorkami w głowie,ja wiem ile wydaje,wiem ile wydałem,ile płace za apartament,jaki on jest i ile pali moje auto,co jem ,co zwiedzam
Wikol,tylko w 2013 byliśmy z kims,nastepne 5 razy sami,od 2016 w skladzie 2 plus 2,widze ze idealnie wbijasz kij w mrowisko,ja juz nie zamierzam być mrowiskiem,na końcu sie okaże ze moze marzysz o Chorwacji i nie licz innym nie swoich pieniedzy
kilka lat temu kolega opisujacy tripa do Cro za śmieszne pieniadze,tez sie poddał po fali hejtów,oczywiście jesli ktoś normalny bedzie chciał-słuze pomoca jak spedzic fajnie urlop i nie wydac 12 tysiecy za 12 nocy ,podpowiem fajna droge,bez korków i winiet,apartament,no cóz -jedziemy 4 raz w te same miejsce,placimy mało,bo booking zabiera duza czesc a my omijamy go i zaprzyjaznilismy sie z Chorwacka rodzina,umawiamy sie bezposrednio i jezdzimy zawsze ok 21-22 czerwca na 12 noclegów ,samochód na takiej trasie spala mi ok 10,7-10,9 litra gazu,wszystkie tankowania mam zapisane,waluty przeliczone....,jeżdzimy blisko,1250km w jedna strone,plus z 500km tam....
a tak na zakończenie-niech bedzie,nigdy nie byłem w Chorwacji i sobie marze,by uciąc te głupie pisanie