josefoe napisał(a):Dysponuję fakturą opiewającą na kwotę 1701 zł. Na ta kwotę składa się:
- pobyt na kempingu Bivillage od 02.06.2012 - 16.06.2012 opłata 890,00
- pobyt na kempingu Bijela Uvala od 16.06.2012 - 23.06.2012 opłata 564 zł
- ubezpieczenie 176 zł / dwie osoby/
- opłata rezerwacyjna 49 zł
Razem: 1701 zł
Na przejazd w obie strony /2000 km/ mój samochód potrzebuje ok. 100 l paliwa. Zakładając cene nawet 7 zł na litr dam radę zmieścić sie w 1000 zł. Więc zanim spróbujesz zrobic z kogoś konfabulanta proszę o wejście na strone Vacansoleil i dokonaj wstępnej rezeracji w podanym przeze mnie terminie a okaże się, że wyciagasz zbyt pochopne wnioski.
pozdrawiam
Czyli mam rozumieć że nic na miejscu nie jedliście przez całe trzy tygodnie. Nie wiedziałem że tak można.
Pozatym nie wszyscy jezdżą do CRO pod namiot. A jeśłi ktoś chce jeszcze bardziej przyoszczędzic to po co płacić za pole namiotowe, nie lepiej na dziko w krzakach.
Ja niestety oprócz że w pensjonacie to jeszcze łódkę albo skutery ciągnę, i za 1000zł to mam paliwo w jedną stronę auto 4x4.
Do tego jedzenie, benzyna do środków pływających, codzienna dawka wina, piwa i rakiji. Kilka wypadów pozwiedzać i kwota robi się astronomiczna.
Ale jak ktoś da rade trzy tygodnie za 1700 bez jedzenia przeżyć i to w dwie osoby, to czemu nie.
Ale czy w urlopie na który tyra się cały rok o to chodzi?