Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ile kosztuje urlop w Chorwacji - dyskusja i komentarze

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
sviva
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sviva » 24.11.2011 21:33

Może to komuś pomoże a może nie...;)
ale podaję takie małe excelowe wyliczenie oparte o wyliczenia przygotwane przez CinnamonGirl
ktoś pozmienia zależności, usunie niepotrzebne kolumny, zmieni ilośc osób i jakiś pogląd daje.

http://hotfile.com/dl/135902775/c871516/koszta_chorwacja.xls.html[/b]
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 25.11.2011 09:14

sviva napisał(a):Może to komuś pomoże a może nie...;)
ale podaję takie małe excelowe wyliczenie oparte o wyliczenia przygotwane przez CinnamonGirl
ktoś pozmienia zależności, usunie niepotrzebne kolumny, zmieni ilośc osób i jakiś pogląd daje.

Co to za link ??? Napisz normalnie w pliku Word lub na forum i nie kombinuj. Najbardziej nie lubie na forum cudaków, którzy chca zabłysnąc. Może jeszcze mam za to cudo zapłacić :D :D :D . Rozbrajające.
Laks
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Laks » 25.11.2011 09:45

Normalnie plik w Excelu umieszczony na serwerze :D

Tez wszelkie obliczenia w Excelu robię, jego możliwości są olbrzymie dla przeciętnych użytkowników, w Wordzie to lepiej relację napisać :wink:
sviva
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sviva » 25.11.2011 10:23

darek1 napisał(a):

Co to za link ??? Napisz normalnie w pliku Word lub na forum i nie kombinuj. Najbardziej nie lubie na forum cudaków, którzy chca zabłysnąc. Może jeszcze mam za to cudo zapłacić :D :D :D . Rozbrajające.

Przepraszam bardzo ale na głupotę ludzką nie poradzę. A gdzie tam jest napisane, że trzeba płacić? Zwykły plik w excelu z formułami, uzależnieniami wrzucony na ogólnodostępny serwer. Wystarczy pobrać i otworzyć w excelu. Ale jeśli ty potrafisz w postach na forum zrobić uzależnienia, formuły to czekam na efekty. Na pewno będą oszałamiające..
franko
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) franko » 25.11.2011 11:00

Pobrałem. Za darmo. Chodzi. Jest prosty w obsłudze.
PZDR.
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 25.11.2011 16:54

sviva napisał(a):
darek1 napisał(a):

Przepraszam bardzo ale na głupotę ludzką nie poradzę. A gdzie tam jest napisane, że trzeba płacić? Zwykły plik w excelu z formułami, uzależnieniami wrzucony na ogólnodostępny serwer. Wystarczy pobrać i otworzyć w excelu. Ale jeśli ty potrafisz w postach na forum zrobić uzależnienia, formuły to czekam na efekty. Na pewno będą oszałamiające..

Koleżanko czy może kolego :D Svinia, Swivia czy jak tam koleżanka się nazywa, no nieważne. Poseł Grodzka też chyba do końca nie wie kim jest, powiedzmy że babą. Znam biegle Excela. Jeszcze mogę koleżankę poduczyć na wieczorowych tajnych kompletach. Rzecz w tym, że kolega winien podać arkusz dodatkowo w wordzie. Skoro tego nie wykonał to trudno. Ponadto kto za to zapłaci. Ja napewno nie, chyba że koleżanka. Wcale ten program ściągający tak sprawnie nie działa. Kolega chyba go wypróbował w Żabce lub Biedronce. No nieważne - od biedy może być. Kolezanka to niech się poduczy póki jeszcze czas. Jesień życia się zbliża. Pozdrawiam serdecznie koleżankę i kolegę Laksa.
Bodek1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bodek1 » 25.11.2011 18:44

1.Winetka na Czechy 350 kc ale na m-c a nie 10 dni.
2.Łatwiej i prościej nawet da się policzyć choćby z tyłu na paragonie kasowym,przecież to są wakacje i do grosika nie liczymy.
3. Ten arkusz nie rodzinny ,bo dzieciom się liczy, a tak serio to obyśmy zdrowi i przy kasie byli , co by więcej niż te obliczenia na osobę wydawać
A jeszcze dla wszystkich Kaś ,Kasieniek ,Katarzyn moc serdeczności imieninowych .Pozdrawiam
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 25.11.2011 20:00

Bodek1 napisał(a):1.Winetka na Czechy 350 kc ale na m-c a nie 10 dni.
2.Łatwiej i prościej nawet da się policzyć choćby z tyłu na paragonie kasowym,przecież to są wakacje i do grosika nie liczymy.
3. Ten arkusz nie rodzinny ,bo dzieciom się liczy, a tak serio to obyśmy zdrowi i przy kasie byli , co by więcej niż te obliczenia na osobę wydawać
A jeszcze dla wszystkich Kaś ,Kasieniek ,Katarzyn moc serdeczności imieninowych .Pozdrawiam

No i widzicie jaki to kalkulator - nie rodzinny :) . Ponadto zawiera błędne dane :twisted: . Napracował się chłop, a tu taka krytyka. Skopiowałem go sobie na pulpicie - lepszy Rydz jak nic :D :D :D

Kolego Laks przyda mi się wasz kalkulator. Słaby jest no ale trudno :wink: :wink: :wink:
Jacek_Do
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacek_Do » 25.11.2011 21:19

Jak złotówka nadal będzie tak traciła na wartości to do wakacji euro będzie po 5zł.
A wtedy za dwa tygodnie urlopu przyjdzie zapłacić z 8 000PLN.
MASAKRA!!!
josefoe
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) josefoe » 26.11.2011 13:07

Jacek_Do napisał(a):Jak złotówka nadal będzie tak traciła na wartości to do wakacji euro będzie po 5zł.
MASAKRA!!!

Bez przesady! Za trzy tygodnie na Istrii zapłacę 1700 /gwarancja stałej ceny/ zł na dwóch różnych kempingach /namioty Vacansoleil/ , dojazd ok. 1000zł z winietami i wydatki na miejscu w/g fantazji i zasobności portfela.
pozdr.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.11.2011 13:11

josefoe napisał(a):
Jacek_Do napisał(a):Jak złotówka nadal będzie tak traciła na wartości to do wakacji euro będzie po 5zł.
MASAKRA!!!

Bez przesady! Za trzy tygodnie na Istrii zapłacę 1700 /gwarancja stałej ceny/ zł na dwóch różnych kempingach /namioty Vacansoleil/ , dojazd ok. 1000zł z winietami i wydatki na miejscu w/g fantazji i zasobności portfela.
pozdr.

Namiot Vacansolei najtańszy kosztuje w lipcu około 400 zł za dobę w czerwcu ciut taniej. 21 dni x 300 zł= 6300 zł

Skąd wziąłeś 1700 zł :?: :?: :?:
Jeśli takie ceny są jak podajesz to pokaż gdzie bo ja nie znalazłem na stronie
www.vacansolei.pl
Manga
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Manga » 26.11.2011 13:25

josefoe napisał(a): Za trzy tygodnie na Istrii zapłacę 1700 /gwarancja stałej ceny/ zł na dwóch różnych kempingach /namioty Vacansoleil/ , dojazd ok. 1000zł z winietami i wydatki na miejscu w/g fantazji i zasobności portfela.
pozdr.

1700 zł ale od osoby.
A za 1000 zł przy benzynie za 6 zł /l juz sie nie da.
josefoe
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) josefoe » 26.11.2011 13:53

zebik napisał(a):
Namiot Vacansolei najtańszy kosztuje w lipcu około 400 zł za dobę w czerwcu ciut taniej. 21 dni x 300 zł= 6300 zł

Skąd wziąłeś 1700 zł :?: :?: :?:
Jeśli takie ceny są jak podajesz to pokaż gdzie bo ja nie znalazłem na stronie
www.vacansolei.pl

Dysponuję fakturą opiewającą na kwotę 1701 zł. Na ta kwotę składa się:
- pobyt na kempingu Bivillage od 02.06.2012 - 16.06.2012 opłata 890,00
- pobyt na kempingu Bijela Uvala od 16.06.2012 - 23.06.2012 opłata 564 zł
- ubezpieczenie 176 zł / dwie osoby/
- opłata rezerwacyjna 49 zł
Razem: 1701 zł
Na przejazd w obie strony /2000 km/ mój samochód potrzebuje ok. 100 l paliwa. Zakładając cene nawet 7 zł na litr dam radę zmieścić sie w 1000 zł. Więc zanim spróbujesz zrobic z kogoś konfabulanta proszę o wejście na strone Vacansoleil i dokonaj wstępnej rezeracji w podanym przeze mnie terminie a okaże się, że wyciagasz zbyt pochopne wnioski.
pozdrawiam
sviva
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sviva » 26.11.2011 14:05

darek1 napisał(a):
Bodek1 napisał(a):1.Winetka na Czechy 350 kc ale na m-c a nie 10 dni.

No i widzicie jaki to kalkulator - nie rodzinny :) . Ponadto zawiera błędne dane :twisted: . Napracował się chłop, a tu taka krytyka. Skopiowałem go sobie na pulpicie - lepszy Rydz jak nic :D :D :D

Kolego Laks przyda mi się wasz kalkulator. Słaby jest no ale trudno :wink: :wink: :wink:

Raz mnie wyzywasz od świń, raz od brodzkich a teraz piszesz chłop...
Gratuluję toku rozumowania na poziomie australopiteka...
Trafiło mi się kolejne dziecko neostrady albo synek tatusia, który bez niego to nawet z toalety skorzystać nie potrafi.
Parafrazując pewną reklamą "Cro.pl - nie dla idiotów' wspaniały Dariuszu.
A gdzie napisane jest, że to arkusz rodzinny? Napisałem, że to mój arkusz stworzony na własne potrzeby i kto chce niech sobie z niego skorzysta zmieniając formuły i uzależnienia.

Co do ceny winiety w Czechach to jak przejrzycie to forum znajdziecie:
https://www.cro.pl/forum/viewtopic.php?t=34973&sid=4
i się dowiecie, że cena winiety 10-cio dniowej będzie kosztować 310 koron a nie 250 jak to ma miejsce w tym roku.
Ja dzieci nie mam, jedziemy w 8 przyjaciół więc liczyliśmy w ten sposób.
josefoe
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) josefoe » 26.11.2011 14:13

zebik napisał(a):www.vacansolei.pl

Z tej strony rzeczywiście nic się nie dowiesz - wejdź na stronę www.vacansoleil.pl
pozdr.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Ile kosztuje urlop w Chorwacji - dyskusja i komentarze - strona 55
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone