Re: Ile kosztuje urlop w Chorwacji
napisał(a) magnyc » 27.07.2018 07:30
Pääkäyttäjä napisał(a):Osiem koła tydzień? Mnie dwa tygodnie za 2+1 cca siedem koła i jakoś specjalnie się nie ograniczam... Na zakupy śniadaniowo-kolacyjne do Lidla i Konzuma co trzy dni (jal dotąd na dwa takie wypady zostawiłem coś ok. 350 Kn), obiady tylko knajpa bo mi się gotować w ten hyc nie chce.
No, tylko On jechał w 5 osób, a Ty w 3 - poza kosztem dojazdu, który wyjdzie pewnie podobnie, reszta będzie różnić się sporo - od apartamentu począwszy, poprzez bilety wstępu, koszty atrakcji dla dzieciaków, na jedzeniu, kończąc. Koszt będzie się też wahał w zależności od wieku dzieci.
U mnie Tucepi, 1-10 lipiec - 2+2 = 7632PLN i ileś tam ile groszy
Bez szaleństw, z atrakcji to wodospady KRKA (te, to już masakra podrożały), wypad do źródeł Cetiny i na wodospad w okolicy Knin, plus wypad do Dubrovnika z plażowaniem popołudniowym na Peljesac. Przejazd na Lpg.
Obiady w większości w konobie właścicielki apartamentu (co dawało zniżkę 10%), jak dobrze pamiętam, to dwa razy żona coś ugotowała po taniości. Śniadania, kolacje - we własnym zakresie. Codziennie kawa + lody dla dzieciaków na promenadzie.