Właściwie z zasady nie szukam ap. w większych miejscowościach, więc nie wiem, jak tam sytuacja wygląda.
Beata, a jak widzisz cenowo Sithonię? Bo w małych dziurach jakich zawsze szukam trafiałam tam właśnie na podobne ceny: 50-60E za ap. 2+2.
piekara114 napisał(a):w zeszłym roku w Jelsie miałam fajne studio w lipcu za 40 eur za 2+1 Ale trochę szukania mnie to kosztowało.... nawet w połowie kwietnia można coś znaleźć ciekawego....ale coraz trudniej....
piekara114 napisał(a): A my lubimy większe miejscowości z wieczornymi możliwościami, więc na dziurach się nie koncentrowałam....
Janusz Bajcer napisał(a):piekara114 napisał(a):w zeszłym roku w Jelsie miałam fajne studio w lipcu za 40 eur za 2+1 Ale trochę szukania mnie to kosztowało.... nawet w połowie kwietnia można coś znaleźć ciekawego....ale coraz trudniej....
Najgorzej coś taniego wyszukać dla dwóch osób.
Brela Podrace (pierwsza linia brzegowa) A2 (lipiec, sierpień) - 90 euro
anakin napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Brela Podrace (pierwsza linia brzegowa) A2 (lipiec, sierpień) - 90 euro
W d...się poprzewracało.
artwro napisał(a):To już faktycznie przegięcie...
Habanero napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Najgorzej coś taniego wyszukać dla dwóch osób.
Powiem szczerze Januszu, że nie miałem z tym żadnego problemu i znalazłem w 5 min. ciekawe oferty za 16-18 euro od osoby w kwaterach 2 i 3 os. 100 i 200 m od morza.
Habanero napisał(a):Wolisz południe
Proszę Cię bardzo. 38 euro, połowa lipca na 10 dni i połowa sierpnia na 7.
Żuljana 60 m do morza
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko