Zrezygnuj z hotelu 4-ro, 5-cio *********-ego i założony budżet na wymieniony czas i ilość osób wystarczy. Na paliwo też.Majo napisał(a):Jest jak jest..Żyję i pracuję na wschodzie Polski. Zarobki statystycznie słabsze. Mam 7-8k na ruchy przez tydzień we dwie osoby w cro. Myślę że sporo ludzi tak kombinuje. Mniej wydam na przejazd to bedzie wiecej na "balety" na miejscu. A samochód... No cóż. 17-letni. Ale kupując(świadomy wybór) chciałem coś mocniejszego.
Majo napisał(a):Jest jak jest..Żyję i pracuję na wschodzie Polski. Zarobki statystycznie słabsze. Mam 7-8k na ruchy przez tydzień we dwie osoby w cro. Myślę że sporo ludzi tak kombinuje. Mniej wydam na przejazd to bedzie wiecej na "balety" na miejscu. A samochód... No cóż. 17-letni. Ale kupując(świadomy wybór) chciałem coś mocniejszego.
Majo napisał(a):Jest jak jest..Żyję i pracuję na wschodzie Polski. Zarobki statystycznie słabsze. Mam 7-8k na ruchy przez tydzień we dwie osoby w cro. Myślę że sporo ludzi tak kombinuje. Mniej wydam na przejazd to bedzie wiecej na "balety" na miejscu. A samochód... No cóż. 17-letni. Ale kupując(świadomy wybór) chciałem coś mocniejszego.
Majo napisał(a):Silnik 1.8t z chipem. Zbiornik bodajże 55l. Najniższe zanotowane6,4l/100km. Ale to nie była autostradowa jazda.... Kwatere mam za 55€, w drodze powrotnej chcialem troche pozwiedzac, np.Budapeszt więc myślę że koszty będą wyższe niż te 4k
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko