Ja mam gdzieś, że ktoś ocenia mój sposób pisania, a nie to co napisałem. Sam tego nie robię.
Mam tyle lat ile mam i piszę tak jak umiem czy też mnie nauczono .
Anakin może robić i laskę (fuj ) i łaskę aczkolwiek musze przyznać celne mrgreen:
bluesman napisał(a):Ja mam gdzieś, że ktoś ocenia mój sposób pisania, a nie to co napisałem. Sam tego nie robię.
Anakin może robić i laskę (fuj ) i łaskę aczkolwiek musze przyznać celne mrgreen:
anakin napisał(a):bluesman napisał(a):Ja mam gdzieś, że ktoś ocenia mój sposób pisania, a nie to co napisałem. Sam tego nie robię.
Jeżeli się rejestrujesz i bierzesz udział w forum polskim to pisz po polsku!
W przypadku rejestracji na np.forum mongolskim, możesz (z nawet powinieneś) pisać jak Mongoł.
bluesman napisał(a):JAnakin może robić i laskę (fuj ) i łaskę aczkolwiek musze przyznać celne mrgreen:
bluesman napisał(a):p.s. a jak ktoś używa łamanej polszczyzny bo jest mongołem ?
bluesman napisał(a):p.s. masz wątpliwości co mojej znajomości j. polskiego (pisanego) biegła, dobra, dostateczna ?
Janusz Bajcer napisał(a):bluesman napisał(a):JAnakin może robić i laskę (fuj ) i łaskę aczkolwiek musze przyznać celne mrgreen:
Ściągnął to celne ....
nowy-uzytkownik-tu-sie-witamy-z-nowymi-cro-forumowiczami-t9747-810.html#p250504
anakin napisał(a):Szczerze powiedziawszy pierwszy raz to widzę, ale dałeś się złapać nieźle.
anakin napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):anakin napisał(a):Szczerze powiedziawszy pierwszy raz to widzę, ale dałeś się złapać nieźle.
Hm, ja czy funman
No mnie to tam wygląda na to, że Ty, bo Leszek się prawie zlał ze śmiechu...
babiszado napisał(a):Postaram się was zawrócić lekko w stronę tytułu tego wątku. Orientujecie się, który bank ma w tym momencie promocję "bezpłatne wypłaty za granicą"? Mam konto w Credit Agricole i w ubiegłym roku niewielką ale jakąś jednak prowizję trzeba było zapłacić.
krutom napisał(a):babiszado napisał(a):Postaram się was zawrócić lekko w stronę tytułu tego wątku. Orientujecie się, który bank ma w tym momencie promocję "bezpłatne wypłaty za granicą"? Mam konto w Credit Agricole i w ubiegłym roku niewielką ale jakąś jednak prowizję trzeba było zapłacić.
Bank PeKaO SA oferuje wypłaty z bankomatów Zagrebacka Banka bez prowizji bez żadnych promocji.
Wpisz w wyszukiwarce "Zagrebacka Banka" lub "PeKao SA".
babiszado napisał(a):Postaram się was zawrócić lekko w stronę tytułu tego wątku. Orientujecie się, który bank ma w tym momencie promocję "bezpłatne wypłaty za granicą"? Mam konto w Credit Agricole i w ubiegłym roku niewielką ale jakąś jednak prowizję trzeba było zapłacić.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko