Volroch napisał(a):Nasuwa mi sie pytanie gdzie sa takie tanie kwatery.
Ja nie mogę znaleźć nic taniej niż 110eur doba. Prosze podzuccie namiary.
Volroch napisał(a):Nasuwa mi sie pytanie gdzie sa takie tanie kwatery.
Ja nie mogę znaleźć nic taniej niż 110eur doba. Prosze podzuccie namiary.
Fanka napisał(a):Raczej nie ma takich apartamentów jak 2 + 4 jeśli już to 4 + 2. Ja takie wynajmuje i to zawsze są z co najmniej z dwoma sypialniami. Takie apartamenty w dobrym punkcie i ładnej miejscówce ciężko znaleźć poniżej 100 EUR. W sezonie. Ja zawsze płace więcej niż 100 EUR, ale ja szukam z 2 łazienkami i one są jeszcze droższe.
karin74 napisał(a):Fanka napisał(a):Raczej nie ma takich apartamentów jak 2 + 4 jeśli już to 4 + 2. Ja takie wynajmuje i to zawsze są z co najmniej z dwoma sypialniami. Takie apartamenty w dobrym punkcie i ładnej miejscówce ciężko znaleźć poniżej 100 EUR. W sezonie. Ja zawsze płace więcej niż 100 EUR, ale ja szukam z 2 łazienkami i one są jeszcze droższe.
W Tucepi w drugiej połowie czerwca ale 2014 rok płaciliśmy przy obsadzie 4+ 2....apartament dwu poziomowy, 2 łazienki...bodajże 80 euro
Fanka napisał(a):karin74 napisał(a):Fanka napisał(a):Raczej nie ma takich apartamentów jak 2 + 4 jeśli już to 4 + 2. Ja takie wynajmuje i to zawsze są z co najmniej z dwoma sypialniami. Takie apartamenty w dobrym punkcie i ładnej miejscówce ciężko znaleźć poniżej 100 EUR. W sezonie. Ja zawsze płace więcej niż 100 EUR, ale ja szukam z 2 łazienkami i one są jeszcze droższe.
W Tucepi w drugiej połowie czerwca ale 2014 rok płaciliśmy przy obsadzie 4+ 2....apartament dwu poziomowy, 2 łazienki...bodajże 80 euro
Mowa jest o sezonie, czerwiec to nie sezon Wasza miejscówka w sezonie zapewne kosztuje powyżej 100 EUR
Volroch napisał(a):To że uważam że spędzenie 2 tygodni w Chorwacji poniżej 10000 zł jest niemożliwe jest moją opinią bo jak widać większość tak własnie robi. Ale w moim przypadku zawsze jest tak że jedni jadą za 6000 zł w miejsce "A" a jak ja pojadę dokładnie w to samo miejsce za rok to już jest 12000 zł
sory za wynurzenia, ale po prostu jestem rozczarowany i delikatnie zrezygnowany tym że nie jestem w stanie spędzić urlopu tak tanio jak bym chciał
Volroch napisał(a):@Rafalisko - nie ma powodów do nerwów.
cronaturki napisał(a):Hej
właśnie zrobiłem rezerwacje kwatery w Vodicach w lipcu. Dwie osoby dorosłe i junior. Cena za kwaterę (apartament z 2 sypialniami, balkon z widokiem w stronę morza, kuchnia itd w spokojnej okolicy z bardzo dobrymi opiniami) 773 EUR.
W którym Sheratonie czy tez innym Radissonie Wy śpicie że wychodzi Wam za dwutygodniowy urlop więcej niż 10k ?
Pozdrav
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko