Dziekuję Janusz, może za mało szukałem na forum.
Żałuje że przed wyjazdem nie doczytałem, przyda się na przyszły rok
Volroch napisał(a):@
@Woka - pewnie że można -o polityce, gospodarce, historii, militariach, filmie, finansach. O alkoholu nie rozmawiam.
woka napisał(a):Volroch napisał(a):@
@Woka - pewnie że można -o polityce, gospodarce, historii, militariach, filmie, finansach. O alkoholu nie rozmawiam.
OK.
Teraz przeczytaj sobie to co napisałeś i przywołaj sobie powszechną opinię .... "Polak na wakacjach". Ten alkohol to chyba nie jest najlepszą wizytówką. Dla jasności - ja nie mam nic przeciw % , ale co to za wypoczynek jeżeli ktoś jest ciągle "narąbany".
Rozumiem (chyba) Rosjan - tam to sport narodowy ale żeby Polak.
MadameButterfly napisał(a):Ogólnie Chorwacja jest strasznie droga..
..........
Za nocleg płaciliśmy 30 euro za noc
rocker napisał(a):więc wątek ma 445 stron i po 8latach odkąd zbanowany kolega darek1 założył temat doszliśmy do wniosku, że trzeba stworzyć jakiś schemat, czyli tak naprawdę starać się opisac swoje wydatki tak jak to zrobił darek1 w pierwszym poście
kobrat napisał(a):woka napisał(a):Volroch napisał(a):@
OK.
Teraz przeczytaj sobie to co napisałeś i przywołaj sobie powszechną opinię .... "Polak na wakacjach". Ten alkohol to chyba nie jest najlepszą wizytówką. Dla jasności - ja nie mam nic przeciw % , ale co to za wypoczynek jeżeli ktoś jest ciągle "narąbany".
Rozumiem (chyba) Rosjan - tam to sport narodowy ale żeby Polak.
Wstyd !!! ...i tyle w temacie. Szkoda, ze dzieci musza na to patrzec.
Farstone napisał(a): Z drugiej strony fajnie jest jak dzieci poznają inne kuchnie i smaki wszak o to chodzi w podróżach, które kształcą. Choć kształcą tylko ludzi wykształconych.
Janusz Bajcer napisał(a):Szkoda czasu i kasy.
Każdy robi jak uważa.
Pozdrawiam.
\piotrulex napisał(a):Volroch napisał(a):... Rodzina 2+4, ... 14 dni na miejscu ...
Alkohol przed wyjazdem - 80 Piw, 6l wódki, 12 prosecco - 1100 zl...
.......................
dużo Polaków przez co sympatycznie.
No, super sympatycznie
Tak na szybko to codziennie piliście na dorosłą głowę:
piwo - prawie 3 butelki
wódka - prawie pół flaszki
prosecco - prawie pół butelki
Do tego oczywiście to co kupowaliście na miejscu
Ja Ci nie liczę, z mojego nie piliście ale może warto się zastanowić?
Sorki za OT ale jakoś ten Polski klimacik wpadł mi w oko
Janusz Bajcer napisał(a):Miałem napisać ile "poszło" w Zavali wina i piwa ale w związku z powyższym przemilczę
bluesman napisał(a):\piotrulex napisał(a):Volroch napisał(a):... Rodzina 2+4, ... 14 dni na miejscu ...
Alkohol przed wyjazdem - 80 Piw, 6l wódki, 12 prosecco - 1100 zl...
.......................
dużo Polaków przez co sympatycznie.
No, super sympatycznie
Tak na szybko to codziennie piliście na dorosłą głowę:
piwo - prawie 3 butelki
wódka - prawie pół flaszki
prosecco - prawie pół butelki
Do tego oczywiście to co kupowaliście na miejscu
Ja Ci nie liczę, z mojego nie piliście ale może warto się zastanowić?
Sorki za OT ale jakoś ten Polski klimacik wpadł mi w oko
Póknij się może w czółko panie besserwiser ? Masz misję ?
Każdy jest dorosły i nie potrzebuje moralizowania !
Moderowanie na na NNS nie sprawia z automatu, że jesteś primus inter pares. Trochę pokory !
piotrulex napisał(a):Ten temat ma pomóc początkującym oszacować z grubsza koszty a nie mącić w głowach
Volroch napisał(a):
...
Wątek jest o KOSZTACH i każdy się nimi dzieli, mam nadzieję że uczciwie
Janusz Bajcer napisał(a):piotrulex napisał(a):Ten temat ma pomóc początkującym oszacować z grubsza koszty a nie mącić w głowach
Nie ten - jest inny lepszy.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko