amatus1 napisał(a):Czesiu kiedy ruszasz bo nie pamiętam?
Spotkamy się na miejscu z tego co widzę będę dzień później przyjadę 03
Piwko wstaw do lodówki
amatus1 napisał(a):Czesiu kiedy ruszasz bo nie pamiętam?
Volroch napisał(a):No ja wiem ze nikt bogatemu niczego nie zabroni, ale on jak i ja za kolnierz nie wylewamy i lubi pojesc.
Stad moje pytanie o koszty.
Widze wiekszosc na forum regularnie jezdzi wiec pytam o fachowa porade. Ile srednio zaplace w rejonie Trogiru za taki zestaw :
5 zup, 3 spagethi, 1 duzy talerz owocow morza 300-500 g, 1 stek 400-500 g oraz 3 butelki wina i 3 napoje dla dzieciakow ?
toomas napisał(a):Witajcie.
Czy wiecie może czy w chorwackim Lidlu można kupić dobre parówki takie jak w naszym? Chodzi mi o parówki z dobrym składem i dużą zawartością mięsa. U nas są takie z serii Pure i moje dzieciaki je lubią a trochę nie chce mi się wozić parówek na wakacje.
stavros2002 napisał(a):toomas napisał(a):Witajcie.
Czy wiecie może czy w chorwackim Lidlu można kupić dobre parówki takie jak w naszym? Chodzi mi o parówki z dobrym składem i dużą zawartością mięsa. U nas są takie z serii Pure i moje dzieciaki je lubią a trochę nie chce mi się wozić parówek na wakacje.
Co to znaczy "nie chce mi się"? Masz jakiś problem wrzucić parę opakowań do bagażnika? Zamierzasz codziennie karmić dzieci parówkami?
karin74 napisał(a):stavros2002 napisał(a):toomas napisał(a):Witajcie.
Co to znaczy "nie chce mi się"? Masz jakiś problem wrzucić parę opakowań do bagażnika? Zamierzasz codziennie karmić dzieci parówkami?
Sory, ale ktoś tu czegoś nie rozumie...byla zadana prosba dotyczaca cen parowek....a tu jak jeden z drugim nie zacznie lunczowac.... co wam do tego co sie komu chce zabierac i co kto chce jeśc....jak nie znasz odpowiedzi to nie zabieraj glosu
sito_zabrze napisał(a):karin74 napisał(a):stavros2002 napisał(a):toomas napisał(a):Witajcie.
Sory, ale ktoś tu czegoś nie rozumie...byla zadana prosba dotyczaca cen parowek....a tu jak jeden z drugim nie zacznie lunczowac.... co wam do tego co sie komu chce zabierac i co kto chce jeśc....jak nie znasz odpowiedzi to nie zabieraj glosu
Ja nie widze pytania o cene..... tylko czy są
Odnośnie wędlin na miejscu to są one bardzo średniej jakości. Mam na myśli te Lidlowo-sklepowe
zawikatie napisał(a):lecą kwoty po 10- 18 tysi to zeby ktos sie nie przeraził - 2 os na 10 dni wydalismy 3,5tys zł.