Volroch napisał(a):No ja wiem ze nikt bogatemu niczego nie zabroni, ale on jak i ja za kolnierz nie wylewamy i lubi pojesc.
Stad moje pytanie o koszty.
Widze wiekszosc na forum regularnie jezdzi wiec pytam o fachowa porade. Ile srednio zaplace w rejonie Trogiru za taki zestaw :
5 zup, 3 spagethi, 1 duzy talerz owocow morza 300-500 g, 1 stek 400-500 g oraz 3 butelki wina i 3 napoje dla dzieciakow ?
Ceny sa rozne , w roznych restauracjach , barach , zalezy czy jest happy hour czy nie , zalezy od miejscowosci - im dalej na poludnie tym drozej . Podam ceny z zeszlego roku z Pakostane restauracja
1 ) Galija happy Hour 12-16.00 - Makrela z frytkami, 2 piersi z frytkami , kalmary z frytkami , karczek z frytkami , spagetti , i inne dania po 35 kuna , zupy po 25 kuna , surowki 15 kuna , piwo lane 0.5 l 12 kuna , litr Jamnicy 25 kuna .
2) tri Ferala - taka bardzo ekskluzywna , i chyba najlepsza w Pakostane --- stek z tunczyka 90 kuna , kalmary 75 kuna, piwo 20 kuna , spagetti 65 kuna
3 ) http://pjaca-pizzeria.com/jelovnik/