Adam_19841 napisał(a):A gdzie to jest ?
Žuljana – Pelješac
Z napisał(a):W tym samym terminie co jedziesz, 100euro/cały dom/9 osób
rychu1619 napisał(a):Z napisał(a):W tym samym terminie co jedziesz, 100euro/cały dom/9 osób
Spoko:). Nie widzę jednak tam ogrodu, takowa plaża koło domu to też żaden atut w naszym przypadku. Standard? Taniej można, przecież wiem, ale na moich warunkach się nie udało:). Ogarniam wakacje w Cro od 4 lat, 3 razy byliśmy większą grupą i zawsze wyszukiwałem mniamniuśne apartamenty, w dobrej cenie i w dobrych miejscach. Teraz mam nadzieję, że tylko cena nie pykła:)
rychu1619 napisał(a):Wyluzowanym jakbym juz w jardanie stopy moczył:)
Janusz Bajcer napisał(a):rychu1619 napisał(a):Wyluzowanym jakbym juz w jardanie stopy moczył:)
Stopy moczy się w Jadranie
natala napisał(a):w dwójkę i nie przekroczyliśmy 4 tysięcy za całość (10 dni) wraz z promem na wyspe, z wypadami do restauracji i ogólnie nie żałowaliśmy sobie dodam że jechaliśmy z Gdańska
natala napisał(a):czy ja wiem czy się nie opłaca my zawsze jechaliśmy w dwójkę i nie przekroczyliśmy 4 tysięcy za całość (10 dni) wraz z promem na wyspe, z wypadami do restauracji i ogólnie nie żałowaliśmy sobie dodam że jechaliśmy z Gdańska
Pazurek napisał(a):natala napisał(a):czy ja wiem czy się nie opłaca my zawsze jechaliśmy w dwójkę i nie przekroczyliśmy 4 tysięcy za całość (10 dni) wraz z promem na wyspe, z wypadami do restauracji i ogólnie nie żałowaliśmy sobie dodam że jechaliśmy z Gdańska
10 dni za 4 tysiące paliwo, spanie, jedzenie i nie żałowaliście sobie
Rogue napisał(a):Pogratulować. Tak z ciekawości ile Was kosztuje sama podróż? Nam z okolic Wawy do Tucepi lub Orebić wychodzi 1500/1600?
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko