wkoszyk napisał(a):
Łącznie wyszło nam ok. 2550PLN na 2 osoby
karolinapleszewska napisał(a):lepiej troche dołożyć i mieć pewną pogodę niż siedziec 14 dni nad polskim morzem z pogodą deszczową i chłodną
bezelek_89 napisał(a):no to powiem, że w czerwcu skusiłem się na weekend nad naszym morzem i za 2 noclegi, wyżywienie w knajpkach i paliwo wyszło mnie 800pln na 2osoby.
Polska jest nieopłacalna - dodam, że cały czas padało i na plaży byłem łącznie 3-4godziny - słońca zero!!
karolinapleszewska napisał(a):lepiej troche dołożyć i mieć pewną pogodę niż siedziec 14 dni nad polskim morzem z pogodą deszczową i chłodną
CinnamonGirl napisał(a):karolinapleszewska napisał(a):lepiej troche dołożyć i mieć pewną pogodę niż siedziec 14 dni nad polskim morzem z pogodą deszczową i chłodną
Z tą pogodą jak widać też nie do końca tak jest, teraz od tygodnia z tego co widać w Chorwacji pogoda nie zachwyca - pochmurno i deszczowo.
Wojtek napisał(a):Ten wątek powoli sie zamienia w konkurencję kto mniej wydał w Hr i licytacja kto zejdzie nizej.
Wiadomo, ze kazdy spędza wakacje jak chce i za ile chce czy też na ile go stać.
CinnamonGirl napisał(a):karolinapleszewska napisał(a):lepiej troche dołożyć i mieć pewną pogodę niż siedziec 14 dni nad polskim morzem z pogodą deszczową i chłodną
Z tą pogodą jak widać też nie do końca tak jest, teraz od tygodnia z tego co widać w Chorwacji pogoda nie zachwyca - pochmurno i deszczowo.
sito_zabrze napisał(a):Ja właśnie wróciłem z Mielna, noclegi 60zł doba za osobe, rok temu w Vodicach placiłem 14 ojro czyli mniej !!!! Na 6 dni miałem niecale 3 dni pogody, podróż ze Śląska 8h i 11h powrót, na szczęscie we wrześniu jedziemy na 2 tygodnie do Makarskiej i tam dopiero bedą prawdziwe wakacje....
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko