Brutaka napisał(a):a kto bierze z Polski bigos i schabowe?
Brałem żeberka w kapuście
Brutaka napisał(a):a kto bierze z Polski bigos i schabowe?
Brutaka napisał(a):a kto bierze z Polski bigos i schabowe?
maniust napisał(a):........ w tym roku biorę rakiję z Polski do Cro , bo zostało jeszcze 3 flachy z Mostaru z zeszłego roku.
maniust napisał(a):Brutaka napisał(a):a kto bierze z Polski bigos i schabowe?
Ja biorę schabowe na drogę w bułkach i do tego małosolne.
Nie uwierzycie , ale w tym roku biorę rakiję z Polski do Cro , bo zostało jeszcze 3 flachy z Mostaru z zeszłego roku.
maniust napisał(a):Brutaka napisał(a):a kto bierze z Polski bigos i schabowe?
Ja biorę schabowe na drogę w bułkach i do tego małosolne.
Nie uwierzycie , ale w tym roku biorę rakiję z Polski do Cro , bo zostało jeszcze 3 flachy z Mostaru z zeszłego roku.
Ural napisał(a):Na przekąskę na trasie nie nadaje się schabowy. Obciąża żołądek kierowcy przez co człowiek staje się ospały. W drogę preferuję lekkie dania oparte na nabiale, lekkich wędlinach i chlebie razowym. Mniej zjeść dalej jechać.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko