10.700
6 osób (2 dorosłych, 4 dzieci), dwa tygodnie, kwatery prywatne, szczyt sezonu, wyspa Ciovo i wyspa KRK, do dziś zbieram szczękę z kolan i stawiam pod znakiem zapytania następne wakacje (w sensie czy będziemy wypłacalni)
dids76 napisał(a):Bardzo mi się Chorwacja podoba i choćby przez cały pobyt wpierdalać suchy chleb to i tak tam pojadę w przyszłym roku i w następnych zapewne też.
Ps2. Przekląłem z pełną świadomością i z pełną świadomością przyjmuję konsekwencje tego przekleństwa.
MRK napisał(a):dids76 napisał(a):Bardzo mi się Chorwacja podoba i choćby przez cały pobyt wpierdalać suchy chleb to i tak tam pojadę w przyszłym roku i w następnych zapewne też.
Ps2. Przekląłem z pełną świadomością i z pełną świadomością przyjmuję konsekwencje tego przekleństwa.
Hanys, jak Ci przyjdzie wpierdalac kiedys suchy chleb, to daj wczesniej cynk, to doniose jakies Raciborskie, cobys sie nie zadlawil;).
Aldonka napisał(a): Wydaję tyle ile muszę. (...) Dla mnie zmieszczenie się w 5 tys. jest nie do wykonania.
dids76 napisał(a):Żeby zaspokoić Twoją ciekawość odpowiadam:
Trochę udzielam się w tym wątku wedzenia-grillowanie-i-kociolkowanie-wg-macka-pasje-danusi-t26224-975.html?hilit=w%C4%99dzenie
I uwierz jeśli uwędzę 2kg szynki 2kg schabu do tego jakiś boczek no i z 5kg kiełbasy, wszystko na koniec podpieczone żeby dłużej wytrzymało. To spokojnie przez 15 dni jest co jeść, do końca pobytu jest zdatne do jedzenia a 150zł w zupełności na to wystarczy. Drugie 150zł poszło na zupki sosy itp i to właśnie część z tego wróciła do domu. ...
dids76 napisał(a): ... Bardzo wszystkich przepraszam, że nie stać mnie na wczasy za 10 tysi. Wiem że zaraz poradzicie mi jakąś wypasioną Kozią Wólkę lub inny Pcim. Bardzo mi się Chorwacja podoba i choćby przez cały pobyt wpierdalać suchy chleb to i tak tam pojadę w przyszłym roku i w następnych zapewne też ...
dids76 napisał(a):Kolego, nikomu do garnka nie wchodzę i postaraj się też to robić
Żeby zaspokoić Twoją ciekawość odpowiadam:
Trochę udzielam się w tym wątku wedzenia-grillowanie-i-kociolkowanie-wg-macka-pasje-danusi-t26224-975.html?hilit=w%C4%99dzenie
I uwierz jeśli uwędzę 2kg szynki 2kg schabu do tego jakiś boczek no i z 5kg kiełbasy, wszystko na koniec podpieczone żeby dłużej wytrzymało. To spokojnie przez 15 dni jest co jeść, do końca pobytu jest zdatne do jedzenia a 150zł w zupełności na to wystarczy. Drugie 150zł poszło na zupki sosy itp i to właśnie część z tego wróciła do domu.
Ps. Bardzo wszystkich przepraszam, że nie stać mnie na wczasy za 10 tysi. Wiem że zaraz poradzicie mi jakąś wypasioną Kozią Wólkę lub inny Pcim. Bardzo mi się Chorwacja podoba i choćby przez cały pobyt wpierdalać suchy chleb to i tak tam pojadę w przyszłym roku i w następnych zapewne też.
arkona napisał(a):Ciekawy byłem jak można wyżyć za stówe na dzień na 3 osoby. Szaleństw się nie spodziewałem i faktycznie jest jak jest.
...
Ja nie muszę co rok na urlop wyjeżdżać, nie mam takiej potrzeby.
arkona napisał(a):Ciekawy byłem jak można wyżyć za stówe na dzień na 3 osoby. Szaleństw się nie spodziewałem i faktycznie jest jak jest.
arkona napisał(a):Ja nie muszę co rok na urlop wyjeżdżać, nie mam takiej potrzeby.
dids76 napisał(a): nikomu do garnka nie wchodzę
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko