Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ile kosztuje urlop w Chorwacji - dyskusja i komentarze

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
yzedef
Cromaniak
Re: Ile kosztuje urlop w Chorwacji

Nieprzeczytany postnapisał(a) yzedef » 02.07.2015 17:20

Janusz Bajcer napisał(a):
wtopek napisał(a):w hotelach AI też często widywałem rodzinki lejące colę czy piwo z dystrybutora do pustych petów po mineralce i ładujące do toreb śniadaniowe buły, przed wyjazdem na fakultety

Byłem trzy razy na Al :wink: :lol: - nie widziałem opisywanych przez Ciebie przypadków. :idea:

Bo widzisz to jest tak że my Polacy widząc bratanka za granicą lubujemy się w patrzeniu nie jak na przyjaciela tylko chyba jak na potencjalnego wroga zadymiarza i kolesia sikającego na plaży... wkurza mnie to strasznie.. i to doszukiwanie się negatywnych zachowań... widzisz taką akcję to miej odwagę i zwróć uwagę a nie po roku piszesz o tym na jakimś forum... mam znajomych mieszkających w londynie... niestety najmniej zgraną grupą są Polacy którzy w przeciwieństwie do innych zamiast się trzymać razem podpierdzielają na siebie..

P.S byłem dziś bardzo grzeczny :)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 02.07.2015 18:25

VONPLES napisał(a):wiesz co wtopek?

5. nie odpisuj mi, bo......wiesz co? nie chce mi się z tobą gadać...jak powiedział "klasyk"!

Nie odpisze :idea: dlatego bardzo proszę nie komentować już postów wtopka.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.07.2015 18:51

wtopek odszedł na wieczną banową emeryturę :oczko_usmiech:
A&S
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) A&S » 02.07.2015 20:00

JackDaniels;) napisał(a):wtopek odszedł na wieczną banową emeryturę :oczko_usmiech:

Dobrze czytam ze dostał bana za wyrażanie swoich lepszych lub gorszych opinii??
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 02.07.2015 20:02

A&S napisał(a):
JackDaniels;) napisał(a):wtopek odszedł na wieczną banową emeryturę :oczko_usmiech:

Dobrze czytam ze dostał bana za wyrażanie swoich lepszych lub gorszych opinii??

Za całokształt, chcesz go bronić ???
A&S
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) A&S » 02.07.2015 20:11

Nie, nie mam zamiaru jego ani nikogo bronić. Po prostu uważam ze krytyka nawet wszystkiego dookoła jest wyrażeniem swojej opinii tak samo jak chwalenie wszystkiego jest wyrażeniem swojej opinii. Postawa neutralna tez jest opinia. A od wyrażania opinii jest forum - taka przynajmniej uważam :)

Pytam bo jestem tu nowy nie znam panujących tu zasad - stąd moje pytanie.
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 02.07.2015 20:14

A&S napisał(a):Nie, nie mam zamiaru jego ani nikogo bronić. Po prostu uważam ze krytyka nawet wszystkiego dookoła jest wyrażeniem swojej opinii tak samo jak chwalenie wszystkiego jest wyrażeniem swojej opinii. Postawa neutralna tez jest opinia. A od wyrażania opinii jest forum - taka przynajmniej uważam :)

Zapraszam do przeczytania regulaminu
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 02.07.2015 20:16

Ja także chciałbym wiedzieć, co to znaczy: ban za całokształt.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 02.07.2015 20:16

A&S napisał(a):Nie, nie mam zamiaru jego ani nikogo bronić. Po prostu uważam ze krytyka nawet wszystkiego dookoła jest wyrażeniem swojej opinii tak samo jak chwalenie wszystkiego jest wyrażeniem swojej opinii. Postawa neutralna tez jest opinia. A od wyrażania opinii jest forum - taka przynajmniej uważam :)

Witam - regulamin przy rejestracji czytałeś :?:
Jeśli nie - to jest tutaj >>> faq.php#f0r1

Polecam również ze zrozumienie przeczytać pierwszy post >>> zgloszenia-naruszen-regulaminu-i-netykiety-t45080.html
A&S
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) A&S » 02.07.2015 20:19

Bea.ta napisał(a):

Zapraszam do przeczytania regulaminu

Regulamin regulaminem każdy jest zbiorem pewnych praw i obowiązków które są interpretowalne stąd moje pytanie o sposób interpretowania "forumowych przepisów" przez tutejsze władze :)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 02.07.2015 20:25

Informuję wszystkich, że użytkownik wtopek miał już kilka ostrzeżeń i banów terminowych na forum,
Ponieważ nic te ostrzeżenia i bany nie nauczyły, dostał bana na stałe

Proszę również zakończyć dyskusję na ten temat
:idea: :idea: :idea:
R-r57
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) R-r57 » 02.07.2015 21:51

[quote="A&S"]Nie, nie mam zamiaru jego ani nikogo bronić. Po prostu uważam ze krytyka nawet wszystkiego dookoła jest wyrażeniem swojej opinii tak samo jak chwalenie wszystkiego jest wyrażeniem swojej opinii. Postawa neutralna tez jest opinia. A od wyrażania opinii jest forum - taka przynajmniej uważam :)

Pytam bo jestem tu nowy nie znam panujących tu zasad - stąd moje pytanie.[/Zasady są takie że gdybyś miał krytyczne uwagi na temat Chorwacji czy Chorwatów to niech cię Pan Bóg broni,zostaniesz zadziobany :| ]
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 02.07.2015 22:14

chorwaci-obudzcie-sie-t21164.html

Treść może być różna , istotne by zachować formę przekazu na poziomie.
ola565656
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) ola565656 » 02.07.2015 22:28

nawiązując do tematu - 1800zł na osobę, 8 dni, lot samolotem, jeżdżenie komunikacją miejską, rejsy, jedzonko na co tylko miało się ochotę, pamiątki itp itd :)
Ural
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ural » 03.07.2015 06:30

anakin napisał(a):
Alias21 napisał(a):Te wszystkie teorie..złote myśli to coś w stylu logiki o której pisałem w Humorze.... :lool: :lool: :lool:

Witamy kolejnego buraka z "Biedronki"... :mrgreen:
No chyba, że łańcuch lśni na klacie, a sygnet na łapie........wtedy przepraszam. :oczko_usmiech:

:D :D :D Przyznaję się. Jestem największym Burakiem na forum. Robię zakupy w Biedronce czasami przy przypływie gotówki w Lidlu. Zawsze na wyjazdy zagraniczne zabieram kotlety mielone bo można je zjeść z kartoflami, kaszą gryczaną czy dodać do makaronu świderki lub wstążki o konserwach nie wspominając tudzież o paprykarzu szczecińskim.

Szkoda że nie stać mnie na gruby łańcuch na szyję i sygnet na moją pulchną dłoń.
Ostatnio edytowano 03.07.2015 21:48 przez Ural, łącznie edytowano 1 raz
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Ile kosztuje urlop w Chorwacji - dyskusja i komentarze - strona 398
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone