Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ile kosztuje urlop w Chorwacji - dyskusja i komentarze

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
garbowski
Cromaniak
Re: Ile kosztuje urlop w Chorwacji

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 14.04.2015 12:28

..i znamy Mariusza priorytety :oczko_usmiech:
tomasz1
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomasz1 » 14.04.2015 12:28

wtopek napisał(a):
tomasz1 napisał(a):
garbowski napisał(a):
przebimbać półroczne i więcej zarobki na wakacje? można i tak, gratuluję priorytetów :D

To są właśnie marzenia ludzi zarabiających 1400 zł,odkładać przez rok pieniądze i jechać na wymarzone wakacje.Nie wszystkich stać z dwóch wypłat odłożyć na wyjazd. :D

tomaszu, ja też nie finansuję wakacji drobniakami na waciki, też odkładam,

tylko ile można odlozyć z 1400 zł, kiedy ma się rodzinę, dzieci i kupę biezących wydatków? palo licho niech oboje zarabiają te 1400, z 2800 też za wiele nie nastrugasz przez rok...

Byś się zdziwił są tacy i wiem o nich zarabiają po 1500 i potrafią odłożyć sporo.Nie wiem jak oni to robią ale jednak.I tacy są szczęśliwi że mogą wyjechać za granicę...
Ja zarabiam więcej i nie potrafię z wypłaty odłożyć.Chyba źle się gospodarzę :D
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 14.04.2015 12:29

wtopek napisał(a):wiesz, błyszcząca fura parkująca przy zapuszczonej chałupie wskazuje na priorytety jej własciciela

tak samo kredyt wakacyjny...

i tak wlaśnie uważam, na określonee wakacje, w określone miejsce moge jechać, jeśli przez resztę roku nie muszę ograniczać innych niezbędnych wydatków...

Mógłbyś już skończyć z dywagacjami ? Co wskazuje to wskazuje i guzik ci do tego jak kto żyje i na co wydaje pieniądze. Nie jesteś ani lepszy ani gorszy niż inni. Temat brzmi "ile kosztuje urlop w Chorwacji"
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 14.04.2015 12:30

wtopek napisał(a):i tak wlaśnie uważam, na określonee wakacje, w określone miejsce moge jechać, jeśli przez resztę roku nie muszę ograniczać innych niezbędnych wydatków...

Tylko wyobraź sobie, że 90 % niestety te wydatki ograniczać musi.
Mało jest ludzi, którzy zarabiają 10 tysi miesięcznie..
Ostatnio edytowano 14.04.2015 12:38 przez anakin, łącznie edytowano 1 raz
dids76
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) dids76 » 14.04.2015 12:31

Nicolae napisał(a):
garbowski napisał(a):
dids76 napisał(a):Czyli na wakacje możesz jechać tylko "za gotówę" no i jak oczywiście masz swój dom, ewentualnie minimum M5 w nowym bloku. A to gdzieś sprawdzają np na granicy, bo nie wiem czy mam jechać :?: :?: A tu qźwa już zaliczka poszła :oczko_usmiech: :mrgreen:

..o furze..błyszczącej zapomniałeś :mrgreen:

Dids76'a VW stoi pod blokiem i błyszczy :mrgreen:

Swoje lata już ma więc za bardzo nie błyszczy :oczko_usmiech: :mrgreen:
Nicolae
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Nicolae » 14.04.2015 12:31

wtopek napisał(a):wiesz, błyszcząca fura parkująca przy zapuszczonej chałupie wskazuje na priorytety jej własciciela

tak samo kredyt wakacyjny...

i tak wlaśnie uważam, na określonee wakacje, w określone miejsce moge jechać, jeśli przez resztę roku nie muszę ograniczać innych niezbędnych wydatków...

Czyli rozumiem wtopek że urlop w cro pokrywasz z miesięcznych dochodów bez problemu?
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 14.04.2015 12:31

garbowski napisał(a):
przebimbać półroczne i więcej zarobki na wakacje? można i tak, gratuluję priorytetów :D

..to nie moje słowa.. :evil: :evil: któś cytowanie delikatnie mówiąc....zwalił :mrgreen:
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 14.04.2015 12:32

garbowski napisał(a):
garbowski napisał(a):

..to nie moje słowa.. :evil: :evil: któś cytowanie delikatnie mówiąc....zwalił :mrgreen:[/quote]

jak nie jak tak :mrgreen: coś jest kicha z cytowaniem :)
Nicolae
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Nicolae » 14.04.2015 12:38

dids76 napisał(a):
Nicolae napisał(a):
garbowski napisał(a):
dids76 napisał(a):Czyli na wakacje możesz jechać tylko "za gotówę" no i jak oczywiście masz swój dom, ewentualnie minimum M5 w nowym bloku. A to gdzieś sprawdzają np na granicy, bo nie wiem czy mam jechać :?: :?: A tu qźwa już zaliczka poszła :oczko_usmiech: :mrgreen:

..o furze..błyszczącej zapomniałeś :mrgreen:

Dids76'a VW stoi pod blokiem i błyszczy :mrgreen:

Swoje lata już ma więc za bardzo nie błyszczy :oczko_usmiech: :mrgreen:

Wstyd, do Chorwacji co roku a starą furą jeździsz :wink:
kobrat
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kobrat » 14.04.2015 12:38

dolacze sie .... w tamtym roku bylismy w Cro 2 tygodnie , a potem jeszcze pojechalismy do Miedzywodzia nad Baltyk na tydzien. Cenowo wyglada to tak : W Cro Apartament 4 osobowy z kuchnia sypialnia itp. kosztuje w sezonie od 50 do 100 Euro ( srednia to 75 Euro za taki w miare luksusowy) , Miedzywodzie - pokoj klitka z lazienka 70 zl od osoby. Wyzywienie -Sniadania Cro okolo 7 euro na osobe, Miedzywodzie 10 zl, Cro obiad kosztuje okolo 70 kuna ( 10 euro) , Miedzywodzie najdrozszy obiad nie przekracza 20 zl - czyli polowe ceny z Cro. PIWO :) Cro lane z beczki slabe i nie za smakowite okolo 15 - 20 kuna - (2-3 euro) , PIWO Miedzywodzie na plazy Zywiec pyszniutki 5 zl !!!!! Ceny w sklepach mniej wiecej takie same , moze nawet w Miedzywodziu drozsze ( mowa o malych sklepikach) Na koniec powiem, ze sa uroki morza Baltyckiego ( piasek na plazy, atmosfera, JOD 23 :) , i inne ) jak rowniez pieknej slonecznej Chorwacji.
Ps. wypoczynek u Babci na wsi tez ma swoje uroki he he pozdrawiam i do zobaczenia w Pakostane 28.06-13.07 :papa: :hut: :mrgreen:
dids76
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) dids76 » 14.04.2015 12:40

Nicolae napisał(a):Wstyd, do Chorwacji co roku a starą furą jeździsz :wink:

No wstyd :oops: Trzeba będzie w tym roku polerkę u lakiernika przed wyjazdem zrobić :!:
No i oczywiście jej koszty uwzględnić w kosztach wyjazdu :oczko_usmiech: :mrgreen:
tomasz1
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomasz1 » 14.04.2015 12:42

garbowski napisał(a):
garbowski napisał(a):

..to nie moje słowa.. :evil: :evil: któś cytowanie delikatnie mówiąc....zwalił :mrgreen:

Ja zawaliłem już poprawiłem .Przepraszam

Tak jest poprawnie.Napisał to @wtopek.

tomasz1 napisał(a):
wtopek napisał(a):

To są właśnie marzenia ludzi zarabiających 1400 zł,odkładać przez rok pieniądze i jechać na wymarzone wakacje.Nie wszystkich stać z dwóch wypłat odłożyć na wyjazd. :D
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 14.04.2015 12:45

tomasz1 napisał(a):Ja zawaliłem już poprawiłem .Przepraszam

..spoko :oczko_usmiech: nie muszę w takim razie przez następny rok tej marygaryny jeść :oczko_usmiech:
tomasz1
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomasz1 » 14.04.2015 12:52

garbowski napisał(a):

..spoko :oczko_usmiech: nie muszę w takim razie przez następny rok tej marygaryny jeść :oczko_usmiech:

Chleb ze smalcem jest smaczniejszy i taniej :D
dids76
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) dids76 » 14.04.2015 12:56

tomasz1 napisał(a):
garbowski napisał(a):

Chleb ze smalcem jest smaczniejszy i taniej :D

Łon ta margaryna żry skuli serca, chcesz co by chłopu pompa stanyła skuli chleba ze fetym :?: :oczko_usmiech: :mrgreen:

Ps. Godają co u chopa w pewnym wieku, jak ni mo co już stować to niech choć serce stowo :oczko_usmiech: :mrgreen: :smo:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Ile kosztuje urlop w Chorwacji - dyskusja i komentarze - strona 381
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone