wtopek napisał(a):tomasz1 napisał(a):garbowski napisał(a):
przebimbać półroczne i więcej zarobki na wakacje? można i tak, gratuluję priorytetów
To są właśnie marzenia ludzi zarabiających 1400 zł,odkładać przez rok pieniądze i jechać na wymarzone wakacje.Nie wszystkich stać z dwóch wypłat odłożyć na wyjazd.
tomaszu, ja też nie finansuję wakacji drobniakami na waciki, też odkładam,
tylko ile można odlozyć z 1400 zł, kiedy ma się rodzinę, dzieci i kupę biezących wydatków? palo licho niech oboje zarabiają te 1400, z 2800 też za wiele nie nastrugasz przez rok...
wtopek napisał(a):wiesz, błyszcząca fura parkująca przy zapuszczonej chałupie wskazuje na priorytety jej własciciela
tak samo kredyt wakacyjny...
i tak wlaśnie uważam, na określonee wakacje, w określone miejsce moge jechać, jeśli przez resztę roku nie muszę ograniczać innych niezbędnych wydatków...
wtopek napisał(a):i tak wlaśnie uważam, na określonee wakacje, w określone miejsce moge jechać, jeśli przez resztę roku nie muszę ograniczać innych niezbędnych wydatków...
Nicolae napisał(a):garbowski napisał(a):dids76 napisał(a):Czyli na wakacje możesz jechać tylko "za gotówę" no i jak oczywiście masz swój dom, ewentualnie minimum M5 w nowym bloku. A to gdzieś sprawdzają np na granicy, bo nie wiem czy mam jechać A tu qźwa już zaliczka poszła
..o furze..błyszczącej zapomniałeś
Dids76'a VW stoi pod blokiem i błyszczy
wtopek napisał(a):wiesz, błyszcząca fura parkująca przy zapuszczonej chałupie wskazuje na priorytety jej własciciela
tak samo kredyt wakacyjny...
i tak wlaśnie uważam, na określonee wakacje, w określone miejsce moge jechać, jeśli przez resztę roku nie muszę ograniczać innych niezbędnych wydatków...
garbowski napisał(a):garbowski napisał(a):
przebimbać półroczne i więcej zarobki na wakacje? można i tak, gratuluję priorytetów
dids76 napisał(a):Nicolae napisał(a):garbowski napisał(a):dids76 napisał(a):Czyli na wakacje możesz jechać tylko "za gotówę" no i jak oczywiście masz swój dom, ewentualnie minimum M5 w nowym bloku. A to gdzieś sprawdzają np na granicy, bo nie wiem czy mam jechać A tu qźwa już zaliczka poszła
..o furze..błyszczącej zapomniałeś
Dids76'a VW stoi pod blokiem i błyszczy
Swoje lata już ma więc za bardzo nie błyszczy
garbowski napisał(a):garbowski napisał(a):
..to nie moje słowa.. któś cytowanie delikatnie mówiąc....zwalił
tomasz1 napisał(a):wtopek napisał(a):
To są właśnie marzenia ludzi zarabiających 1400 zł,odkładać przez rok pieniądze i jechać na wymarzone wakacje.Nie wszystkich stać z dwóch wypłat odłożyć na wyjazd.
tomasz1 napisał(a):garbowski napisał(a):tomasz1 napisał(a):Ja zawaliłem już poprawiłem .Przepraszam
..spoko nie muszę w takim razie przez następny rok tej marygaryny jeść
Chleb ze smalcem jest smaczniejszy i taniej
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko