Bocian, widzę, że po gorzale włącza Ci się agresor, dlatego więcej z Tobą nie piję* ! ! !
pmwpomkę
*- w małych ilościach...
Bocian napisał(a):Marsallah napisał(a):kwintesencja bocianowatości: najpierw człowieka wyśmiał, a kiedy ten grzecznei i racjonalnie mu odpisał, to go obraził.
Chłopie , powiem tak, podpis pod moim awatarem aktualny. Nie wiesz o co chodzi, tekst z łiskaczem jest skierowany wyłącznie do Artura i tylko do niego. A, że ty nie łapiesz o co chodzi, a my z Artkiem znamy się jak łyse konie, to nie musisz być obrońcą słabych i uciśnionych na forum. User Darek1 jest dla mnie tym kim jest i innej odpowiedzi ode mnie nie uzyska.
darek1 napisał(a):Bocian napisał(a):Marsallah napisał(a):kwintesencja bocianowatości: najpierw człowieka wyśmiał, a kiedy ten grzecznei i racjonalnie mu odpisał, to go obraził.
Chłopie , powiem tak, podpis pod moim awatarem aktualny. Nie wiesz o co chodzi, tekst z łiskaczem jest skierowany wyłącznie do Artura i tylko do niego. A, że ty nie łapiesz o co chodzi, a my z Artkiem znamy się jak łyse konie, to nie musisz być obrońcą słabych i uciśnionych na forum. User Darek1 jest dla mnie tym kim jest i innej odpowiedzi ode mnie nie uzyska.
Kolego Marsallah szkoda słów i czasu na Usera Bociana. To nie ten poziom intelektualny. Kolega widzi na co go jest stać - na niewiele. No cóż można było się tego spodziewać. Tak to jest jak za wszelką cenę chce się wywyższyć, a pochodzi się z nizin społecznych. Pozdrawiam
darek1 napisał(a):No cóż. Kolega Bocian łatwo się ekscytuje. Takie zachowanie cechuje ludzi o niskiej samoocenie. Staraja się czymś innym wyróznić i za wszelką cenę nadrobić braki w wychowaniu, a co zatem idzie i wykształceniu. Jedyna broń na jaka się decydują to atak na drugą osobę, najczęsciej nie przemyślany i impulsywny. No cóż nie dla każdego otwieraja się drzwi salonów. Tylko Lepperowi sie udało, ale kto go wybrał do sejmu - pospólstwo. Pozdrawiam.
Sądzę, że kolega Bocian wyciągnie wnioski z mojej lekcji.
trafiony napisał(a):Ja planuję taki budżet, to moja pierwsza wyprawa. Jedziemy w dwie osoby.
-nocleg 140 euro za 7 nocy
trafiony napisał(a):-przejazd 850zł Wrocław-Split plus trasa Poznań-Wrocław i Split-Baska Voda
trafiony napisał(a):-1000zł do wydania na miejscu. Planujemy głównie plażować i spacerować po okolicy, bez wycieczek. Jakieś obiady w knajpach pewnie że tak, ale też gotowanie samemu.
trafiony napisał(a):czy to jest dobry i realny plan? Wszystkie trzy kwoty podane już za dwie osoby.
trafiony napisał(a):Ja planuję taki budżet, to moja pierwsza wyprawa. Jedziemy w dwie osoby.
-nocleg 140 euro za 7 nocy
-przejazd 850zł Wrocław-Split plus trasa Poznań-Wrocław i Split-Baska Voda
-1000zł do wydania na miejscu. Planujemy głównie plażować i spacerować po okolicy, bez wycieczek. Jakieś obiady w knajpach pewnie że tak, ale też gotowanie samemu.
Oczywiście na karcie kasa awaryjna z górką, ale czy to jest dobry i realny plan? Wszystkie trzy kwoty podane już za dwie osoby.
Mariusz_M napisał(a):.........
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko