filip122 vel Darek napisał(a): Rozbrajają mnie ludki które jadą do Chorwacji i pija polskie piwo.
Lednice napisał(a):filip122 vel Darek napisał(a): Rozbrajają mnie ludki które jadą do Chorwacji i pija polskie piwo.
A ja odebrałem opinię jako żartobliwą i nic w niej nie zauważyłem złego.
Nie dajmy się zwariować
Lednice napisał(a):filip122 vel Darek napisał(a): Rozbrajają mnie ludki które jadą do Chorwacji i pija polskie piwo.
Jesteśmy na forum dyskusyjnym, nie na obradach stowarzyszenia wzajemnej adoracji
Za chwilę ktoś inny wyskoczy z hasłem, że o alkoholu nie wolno pisać, bo on jest niepijący i że czuje się obrażony samą wzmianką o wódce i piwie
Krytyka dotyczyła pewnego
z w y c z a j u
a nie spraw moralnych, dobra i zła.
Empatia dotyczy współczucia komuś w cierpieniu, a ktoś wożący wódkę i piwo raczej nie cierpi
Nie dajmy się zwariować
filip122 vel Darek napisał(a):Lednice napisał(a):filip122 vel Darek napisał(a): Rozbrajają mnie ludki które jadą do Chorwacji i pija polskie piwo.
Nie dajmy się zwariować
Dokładnie tak miałem na myśli, z natury jestem żartobliwy a ta ilość emotów w mojej wypowiedzi chyba sama świadczy o tym jaki jest charter mojej wypowiedzi jak by ktoś miał wątpliwości
rafalisko30 napisał(a):Ale się porobiło, wszystkiemu winne Karlovacko!!!
Lednice napisał(a):Empatia dotyczy współczucia komuś w cierpieniu, a ktoś wożący wódkę i piwo raczej nie cierpi
baunty napisał(a):Lednice napisał(a):Empatia dotyczy współczucia komuś w cierpieniu, a ktoś wożący wódkę i piwo raczej nie cierpi
Wypij tam literek wieczorem, to zobaczysz czy nie będziesz cierpiał
oczywiście nie od razu, rano będzie potrzebna empatia
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko