darek1 napisał(a):gospodarz (...) ma w dupie turystę.
Czyżbyś płacił gospodarzom za coś innego niż nocleg?
jakubeq napisał(a):No więc czy te 1-1,5 złotych wiecej niż nad poslkim morzem starczy? W PL wydaję ok 2 tyś za 4 osoby tydzień.
jakubeq napisał(a):Tylko nadal martwi mnie ten samochód, że gdzieś w drodzę się rozkraczy i będzie po wakacjach. Jechał ktoś z was Passatem 2007 1.9 TDI?
jakubeq napisał(a):Tylko nadal martwi mnie ten samochód, że gdzieś w drodzę się rozkraczy i będzie po wakacjach.
jakubeq napisał(a):Witam, jako, że jestem tutaj nowy chicałbym się was spytać o ile droższy byłby wyjazd do Chorwacji, własnym samochodem od wakacji nad naszym Bałtykiem. W Cro ostatni raz byłem w 2010, roku niestety później moja Firma splajtowała i nie było mnie stać na zagraniczne wyjazdy, dlatego jeździłem nad Polskie morze. Jednak ostatnio ciągnie mnie w tamtym kierunku (można powiedzieć wyszedłem na prostą) do pięknego Adriatyku. I chciałbym się was tak wstępnie spytać, ile na taki wyjazd musiałbym przeznaczyć pieniędzy. 1,5 tyś złotych więcej na paliwo da radę? Jechałbym 2 samochodami w 7 osób, widzaiłem, ze zna się znaleść apartamenty ok 35zł za noc od osoby. Czyli wychodzi nawet o te 20zł za noc taniej od 4 osób niż w PL. Nie zależy mi na luksusach, z Żoną jestesmy przeknonani, że 2-3 razy można się wybrać do restauracji, jednak tak planujemy żywić się na właśne ręke. Tak wiem jedzie na wakacje i jeszcze gotuje, zawsze jakiś tam + na inne atrakcje. A i jak sprawa wygląda w przypadku mam autokasko wykupione w PZU, jednak jakbym chiał się zabezpieczyć na wypadek jakiejść(przepraszam, że ć mi czasami nie doskakuje) awarii to ile by kosztowało przykładowe ubezpeiczenie? Nie jestem pewien czy moje ubezpieczenie obejmuje wakacje za granicą.
No więc czy te 1-1,5 złotych wiecej niż nad poslkim morzem starczy? W PL wydaję ok 2 tyś za 4 osoby tydzień.
jakubeq napisał(a):Tylko nadal martwi mnie ten samochód, że gdzieś w drodzę się rozkraczy i będzie po wakacjach. Jechał ktoś z was Passatem 2007 1.9 TDI?
jakubeq napisał(a):Witam, jako, że jestem tutaj nowy chicałbym się was spytać
jakubeq napisał(a):A i jak sprawa wygląda w przypadku mam autokasko wykupione w PZU, jednak jakbym chiał się zabezpieczyć na wypadek jakiejść(przepraszam, że ć mi czasami nie doskakuje) awarii to ile by kosztowało przykładowe ubezpeiczenie? Nie jestem pewien czy moje ubezpieczenie obejmuje wakacje za granicą.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko