Karas napisał(a):Lednice napisał(a):piotrulex napisał(a):
Z jakiego to powodu pobyt pod namiotem w cro według Ciebie jest tańszy?
Poczytaj ile ludzi miało kwaterkę nad morzem za mniej niz 50E. Ja sam takowe widziałem gdyż z ciekawości przed przyszłym rokiem rozeznawaliśmy się w temacie. My za nockę na campie płaciliśmy pond 50E za skład 2+1. Akurat do cro pod namiot raczej się nie jeździ z oszczędności
Mam znajomych, co płacą na kempingu mniej niż 50 euro za 3 osoby
dokładnie nie wiem skąd te ceny.
w tym roku zwiedziliśmy kilka kampów, cena ok 35E za 4+1, 40E chyba nie przekroczyliśmy ani razu.
para-35-38 napisał(a):travel napisał(a):Witam!
12 dni we wrześniu. 2014 w apartamentach , 3 dorosłe osoby, 3400km przejechane, 80% jedzenia z Polski + 2 skromne obiady w konobie - 7500zł
... i to jest smutna prawda o Chorwacji w tym roku :
para-35-38 napisał(a):... i to jest smutna prawda o Chorwacji w tym roku .
... Chorwaci pociągnęli ceny jak nasi górale. Tyle ile się da , aż turyści pękną...
Raul73 napisał(a):para-35-38 napisał(a):travel napisał(a):Witam!
12 dni we wrześniu. 2014 w apartamentach , 3 dorosłe osoby, 3400km przejechane, 80% jedzenia z Polski + 2 skromne obiady w konobie - 7500zł
... i to jest smutna prawda o Chorwacji w tym roku :
Nie, to jest tylko pół prawdy.
Dla odmiany moje wyliczenia:
12 dni w lipcu 2014 w apartamentach, 4-osobowa rodzina, 3500 km przejechane, 20% jedzenia z Polski (reszta kupowane na miejscu) + 3 duże obiady w konobach + 5 mniejszych w innych restauracjach + wynajem łódki na pół dnia (350 kun), plus Plitvice (prawie 600 kun) - w sumie niecałe 7000zł. Bez szaleństw i z większą ilością polskiego żarcia spokojnie zszedłbym poniżej 6000.
piotrulex napisał(a):Karas napisał(a):Lednice napisał(a):
w tym roku zwiedziliśmy kilka kampów, cena ok 35E za 4+1, 40E chyba nie przekroczyliśmy ani razu.
Skąd ceny? Z cennika. Podesłać? Dać linka?
nowy100 napisał(a):@Raul, nie ma co się denerwować . 2500 ( dla formalności troszkę mniej i nie dodałeś wydatków w Polsce kupionych na wyjazd, wiem, wiem ... w Polsce też bym wydawał na jedzenie ) na 12 dni na 4 osoby to: 2500 / 12 / 4 = 52 zł / dzień. Każdy robi jak uważa i nie moja intencją jest podważać Twoje wydatki. Ale dla mnie 50 zł na dzień za osobę w Chorwacji na ogólne wydatki to b. mało. No chyba, że 2 dzieci w wieku "mlecznym" . Ja tyle dziennie na używki wydawałem (tylko piwo), i nie jestem typem, który musi wypić . A bo na wczasach i w ogóle Może nie potrafię . Ale, jeśli tak było to gratuluję. I tyle.
Pozdrawiam
Karas napisał(a):piotrulex napisał(a):Karas napisał(a):Lednice napisał(a):
Skąd ceny? Z cennika. Podesłać? Dać linka?
wcześniej pisałem, że ceny z 1 tygodnia września, nadal Cię interesują?
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko