Lednice napisał(a):Jak ktoś kieruje się ceną w sklepach i knajpach, to
bardzo tanio jest w Bangladeszu, Burkina Faso i Mołdawii :
Masz rację !
Lednice napisał(a):Jak ktoś kieruje się ceną w sklepach i knajpach, to
bardzo tanio jest w Bangladeszu, Burkina Faso i Mołdawii :
darek1 napisał(a):Krystof napisał(a):piotrulex napisał(a):mamy zasadę aby podczas urlopu nie wydawać wiecej niz w tym czasie zarabiamy i jak na razie idzie to utrzymać
u ła... u mnie urlop wychodzi tak z... 3-4 razy więcej, niż w tym czasie zarobimy
Wychodzi ci 3, 4 razy więcej bo cieniutko zarabiasz. Dla ciebie to wydatek zapewne zarobków półrocznych netto. Pozdrawiam
Lednice napisał(a):Czarnogóra jest o wiele biedniejsza od Chorwacji, więc ceny musi mieć niższe
Jak ktoś kieruje się ceną w sklepach i knajpach, to
bardzo tanio jest w Bangladeszu, Burkina Faso i Mołdawii
:
Lednice napisał(a): ... Na rodzinę 2 dorosłych i 2 dzieci, czas pobytu 2 tygodnie, trzeba się liczyć z wydaniem minimum 8 000 złotych, jak się chce czasem pójść do knajpy, robić wycieczki i mieszkać w dobrych warunkach.
Przy pobycie pod namiotem da się taką sumę obniżyć, ale cudów nie ma. Poniżej 6000 realnie nikt nie zejdzie ...
coobah napisał(a): ... 14 noclegów w Mandre, apartament 40E za dobę w pierwszej linii brzegowej Jadranu ...
danka13 napisał(a):Do Lednice -tematem jest ile kosztuje urlop w Chorwacji,każdy dysponuje innym budżetem i inaczej to odbiera,moim zdaniem ceny były bardzo wysokie,rozmawiałam ze znajomymi i też mają takie odczucia,napiszę jeszcze raz 3 lata temu dwoje dorosłych plus dwoje nastolatków 4500 bez odmawiania sobie czegokolwiek ,w tym roku bez szaleństw 2 osoby dorosłe 4900.I to tyle ode mnie.Sprawdzałam Albanię na wrzesień tego roku 2 tygodnie -1700 osoba ,przelot plus wyżywienie,miłego:)
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko