santosz napisał(a):W 2009 roku na Istrii też widziałem taka sytuacje...
KumoterSzyszkownik napisał(a):santosz napisał(a):W 2009 roku na Istrii też widziałem taka sytuacje...
Na Mazurach to też nader często stosowana praktyka!
pawelh napisał(a):Może te blachy....przynajmniej kilka razy nawet kupując rakiję spotkałem się z różnymi cenami np.chyba 2008r.Istria Chorwatka sama powiedziała,że dla Polaków,Słowaków,Czechów i Węgrów sprzedaje taniej a z Niemca ile się da....
qqryq napisał(a):Teska napisał(a):Pattaya może, co do Phuketu nie do końca sie zgodzę
Uhh skoro jedziecie sami to można wybrać lepsze miejsca niż Phuket... No, ale oby wrzesień w tym roku pod względem pogody wyglądał w Tajlandii tak samo jak w poprzednim ! Wszak to pora deszczowa.
Na zachętę :
Teska napisał(a):qqryq napisał(a):Teska napisał(a):Pattaya może, co do Phuketu nie do końca sie zgodzę
Uhh skoro jedziecie sami to można wybrać lepsze miejsca niż Phuket... No, ale oby wrzesień w tym roku pod względem pogody wyglądał w Tajlandii tak samo jak w poprzednim ! Wszak to pora deszczowa.
Na zachętę :
dzięki, ale w maju jedziemy do Chorwacji, a pózniej Tajlandia,Wietnam,Laos i Kambodża - w tamtych rejonach deszcz nam nie przeszkadza, popada i moment gorąco jest....
fajna fotka...rozumiem sam zrobiłeś?
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko