darek1 napisał(a):No cóż rozpiszę Wam dokładnie te 5700 zł. To jest całkowity koszt pobytu w Chorwacji włącznie z jedzeniem zabranym z kraju. Wieczorkiem napiszę. Nie głodowałem w każdym razie. Nie bawi mnie szpan w konobie ani jazda skuterami itp. Jest możliwe godnie spędzić czas za 5700 bez dziadowania. Zwróćcie uwagę właśnie na tych co niby nie skalali się własnym obiadem. Najczęściej w kraju martadelę na zmianę z kaszanką i makaronem poprószonym serem białym jedzą na co dzień. Ech Wy darmozjady, lenie i ochlapusy - da się wyżyć za 5700 w bardzo dobrych warunkach.
Co Polak je w Konobie, no co ................................?????????????????????
Pizzę naturalnie, Pizzę za 45 kun.
darek1 napisał(a):No cóż rozpiszę Wam dokładnie te 5700 zł. To jest całkowity koszt pobytu w Chorwacji włącznie z jedzeniem zabranym z kraju.
mervik napisał(a):darek1 napisał(a):No cóż rozpiszę Wam dokładnie te 5700 zł. To jest całkowity koszt pobytu w Chorwacji włącznie z jedzeniem zabranym z kraju.
Darku jesteś po prostu dobry
mervik napisał(a):darek1 napisał(a):No cóż rozpiszę Wam dokładnie te 5700 zł. To jest całkowity koszt pobytu w Chorwacji włącznie z jedzeniem zabranym z kraju.
Darku jesteś po prostu dobry
U nas na dwie osoby najtaniej miałem w 2012 6500 na dwa tygodnie i to w czerwcu
...w konobie dwa razy
...i za dużo o jeden raz ,nie wiem ,czy ta ryba była za świeża
..w tym Plitvice ,Krk , Mostar
No fakt że masz bliżej to i mniej kosztów
W 2013 już było 7500 ,trochę dalej byliśmy ale noclegi były tańsze.. bez żadnych konob
W tym roku rekord 9500 ...no ale opłaty drogowe i paliwo pochłonęło ponad 2500 złocisza
..raz skusiłem się na małe rybki w konobie za 60 kn.. i nie były nawet dobrze usmażone
,resztę kupowaliśmy i sami robiliśmy
..następnym razem biorę wędkę ,podpatrzyłem jak Chorwaci łapią ryby z brzegu
para-35-38 napisał(a):
Abstrahując od wszystkiego ... wiecie co .. ale jeśli na wakacje w 2 osoby mamy dymać własnym autem ( jakiekolwiek dobre ono by nie było - to kosztuje ) za 9500,- zł ( u nas wyszło jakieś 7 tysi ) z jednymi "rybkami" w konobie to my mówimy bye , bye Cro Jest za te pieniądze wiele ciekawych egzotycznych miejsc do zwłóczenia się , np. Maroko, Turcja , Iran , Libia lub hoteli***** na lenistwo ( czyli przysłowiowe "basen-vodka-sprite" )
para-35-38 napisał(a):Abstrahując od wszystkiego ... wiecie co .. ale jeśli na wakacje w 2 osoby mamy dymać własnym autem ( jakiekolwiek dobre ono by nie było - to kosztuje ) za 9500,- zł ( u nas wyszło jakieś 7 tysi ) z jednymi "rybkami" w konobie to my mówimy bye , bye Cro Jest za te pieniądze wiele ciekawych egzotycznych miejsc do zwłóczenia się , np. Maroko, Turcja , Iran , Libia lub hoteli***** na lenistwo ( czyli przysłowiowe "basen-vodka-sprite" )
darek1 napisał(a):Ech Dziady Kolorowe - za 5700 w trzy osoby, za 6500 w 4 osoby czy to coś dziwnego
Bocian napisał(a):para-35-38 napisał(a):Abstrahując od wszystkiego ... wiecie co .. ale jeśli na wakacje w 2 osoby mamy dymać własnym autem ( jakiekolwiek dobre ono by nie było - to kosztuje ) za 9500,- zł ( u nas wyszło jakieś 7 tysi ) z jednymi "rybkami" w konobie to my mówimy bye , bye Cro Jest za te pieniądze wiele ciekawych egzotycznych miejsc do zwłóczenia się , np. Maroko, Turcja , Iran , Libia lub hoteli***** na lenistwo ( czyli przysłowiowe "basen-vodka-sprite" )
Powodzenia
piotrulex napisał(a):mervik napisał(a):...no ale opłaty drogowe i paliwo pochłonęło ponad 2500 złocisza ..
no widzisz, nam to samo dokładnie 1230zł
Toruń-Baska-Toruń
jakieś 2800km