To jest niezły hotel.
Kojarzę, znajomy jeździ co roku do tej miejscowości.
W okolicach kręcili filmy o Indianach
chorwacja-na-starych-widokowkach-t40873-285.html
jacaj napisał(a):hmm, nie chciałbym siać niepotrzebnie niepokoju, ale 117 Euro/tydzień za ap 6osób?? to jakas cena z czapy.
Nijak nie idzie tego nawet podzielić... przez 7 tj 16,7142E za noc, na osobe wyjdą jeszcze większe bzdury. Jak to jest liczone? Czy może przez jakiś serwis, który dodaje swoją prowizję? - to się zgodzę, że mogą wyjść takie przecinki.
Ja rozumiem, że we wrześniu kwatery są dużo tańsze, ale ta cena za taki ap wydaje mi się jakas abstrakcyjna. 2.78E/os/noc??
Ktos wynajmuje dla zabawy? Bo z tego ni epokryje prądu, opłaty klimatycznej, prania, sprzątania. Cos mi się tu nie zgadza.
James Bond napisał(a):Mam tak cenowo:
od 13.09 apartament bez wyżywienia na 6 osób ( chyba 3 pokoje ) za 117 euro tydzień
od 20.09 tydzień w apartamencie hotelowym z 3 posiłkami za 3 osoby za 378 euro
Chyba jest nieźle ?
James Bond napisał(a):Lednice napisał(a):Koszt pobytu w hotelu - 1 tydzień - posiłki - 378 euro - to za 3 dorosłe osoby
3 dorosłe osoby / rezerwacja robiona w listopadzie 2013 roku.
Tak dawno robiłem rezerwację ,że muszę sobie przypominać gdzie jadę.
mervik napisał(a):Vjetar napisał(a):To tak na szybko - koszt tegorocznego wyjazdu (17 dni, własne jedzonko, z Wenecją, zakupem namiotu) wyniósł c.a. 1000€
...to malutko ci wyszło ,oczywiście na jedną osobę
James Bond napisał(a):Lednice napisał(a):Jak na 3 osoby dorosłe, to cena jest atrakcyjna
Bardzo w porządku
Gdzie ten hotel jest dokładnie
Starigrad Paklenica / Bluesun Alan
Janusz Bajcer napisał(a):James Bond napisał(a):Lednice napisał(a):Jak na 3 osoby dorosłe, to cena jest atrakcyjna
Bardzo w porządku
Gdzie ten hotel jest dokładnie
Starigrad Paklenica / Bluesun Alan
Czy w tym hotelu są pokoje trzyosobowe bo nie widzę takiej opcji w ofercie
Janusz Bajcer napisał(a):Ano jest spanie w salonie.
Tylko ta cena jakaś dziwna i strasznie niska jak na pobyt w hotelu z all inclusive
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko