karmelm napisał(a):... AQ ktos pytal jak od 25-8 zrobilo sie 20 dni czytajac moj post mozna doczytac ze wyjechalem 18 tak sie troche poprzestawialo...
karmelm napisał(a):No i wyjazd zbliza sie wielkimi krokami...buzdzet zamiast sie powiekszac bardzo sie wyszczupla...pewnie za to co mi zostalo
zamiast 18 dni bedzie 5 ale zobaczymy nie wiem gdzie nie wiem jak wiem tylko ze wszelkie koszty trzeba uciac do minimum czyli plazing plazing i jeszcze raz plazing...kierunek zatoczka Lucica bo nie ma sklepow to kusic nie bedzie
karmelm napisał(a):Dobrze,! Przepraszam za brak interpunkcji. Myslalem ze internet i fora kieruja sie swoimi prawami, ale wezme to pod uwage i sie poprawie. Ale chyba wiadomo jaki byl sens wypowiedzi. Niestety nie wiem jak sie to ma do platnosci innymi kartami, gdyz takich nie posiadam. Dlatego tez nie wiem jakie bylo by spalanie gdybym posiadal inna karte, ale przypuszczalnie nie ma to wiekszego znaczenia. Chyba bardziej tu chodzi o dzielenie sie spostrzezeniami i uwagami niz "czepianie" sie interpunkcji.
trajano napisał(a):Jesteśmy pod Trogirem od wczoraj. Ceny podobne do tych w Polsce (chodzi o sklepy). Za apartament (2+1) w pierwszej linii od morza zapłaciliśmy 60 EUR za dzień (2 sypialnie, kuchnia, łazienka, klima, internet, 15 m do morza). Z cen mogę spisać z rachunku:
10 jaj - 16,99 HRK
Sprite 0,5 - 5,99 HRK
Chleb (taki duży, orągły) - 7,50 HRK, zwykła coś koło 5 HRK
Mam nadzieję że to coś przybliży ogólne ceny. Apartament znaleziony "w ciemno" bez żadnych przygotowań. Oglądaliśmy ich kilka, ale ten wypadł najkorzystniej
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko