Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ile kosztuje urlop w Chorwacji - dyskusja i komentarze

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
piotrulex
Koneser
Re: Ile kosztuje urlop w Chorwacji

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 06.08.2014 07:26

garbowski napisał(a):
Lednice napisał(a):Moczenie dooopy w basenie
zamiast w morzu
po przejechaniu 1800 kilometrów jest szczytem szczytów censensusu :D :D :D

..lubię takie autorytatywne wypowiedzi.. :mrgreen: nasza znajoma nie może się kapać w morskiej wodzie..ot taka przypadłość. Czyli wg. Ciebie do Chorwacji jechać nie może...muszę jej to powiedzieć :mrgreen: . A na poważnie..oprócz morza i kąpieli jest masę rzeczy które można tam robić...choćby zwiedzanie co też na maxa robimy. Jedni jadą i siedzą na dooopsku, drudzy zwiedzają. Niby proste żeby ogarnąć.. :mrgreen:

Kolego, jak mniemam ONI to dokładnie wiedzą lecz jak widać w naturze człowieka, tzn. niektórych ludzi jest wielka ciągotka do krytykowania i pokazywania jedynej słusznej racji, swojej racji ...

Wspomniałem o kompromisach

Moja żona lubi baseny, córka kamieniste plaże i fikanie w wodzie, ja uwielbiam snurkowanie w Jadranie - kompromisem jest urlop w cro na campie z basenem, w Ciechocinku nic takiego nie znalazłem, trudno, po raz pewnie 7-my kupię te nieszczęsne winiety i posiedzę za kólkiem kilkanaście godzin jadąc 1370km w jedna stronę

Moja żona pewnego roku chciała w góry, ja jak zwykle nad morze a córka miała czas indian, oblukała Winetou i wkółko o indianach nawijała - pojechalismy wiec do NP Paklenica. Żona szczęśliwa bo ma góry i jeden dzieńw sytarczył aby się tam umordowała, córka jak oglada coś o Indianach to przeszczęśliwa i zaraz chce oglądać swoje zdjęcia z Velebitów a ja miałem kolejne dni dla siebie jak zwykle pływajac w Jadranie

Kompromisy to taka fantastyczna sprawa a zarazem banalnie prosta dla większości do osiągniecia

Czasem jednak niektórym łatwiej powiedzieć NIE ;)
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 06.08.2014 07:30

maniust napisał(a):

piotrulex napisał(a):Tak szczerze to nie myślałem, że w Ciechocinku jest jakiś ciekawy basen po za tym pewnie od 2-tu lat nieczynnym miedzy tężniami o którego reaktywacji ostatnio sporo się mówi :)

No właśnie ten przy teżniach , mam rodzinę w Toruniu , to swego czasu parę dobrych lat temu jak jeżdziliśmy do ciotki to zawsze sruu na ten basen.
Nie było wtenczas autostrady i wyprawa Poldkiem to był wtenczas rodzinny wyjazd na wczasy. :oczko_usmiech:
Nie wiedziałem że jest nieczynny ........ szkoda bo fajnie tam było.

wyszperane w necie:

"nieczynny od 2001 r. odkryty basen solankowy, który powstał w latach 30 ubiegłego wieku"

jak byłem tam ostatni raz grubo ponad 20 lat temu to już wtedy był w mizernym stanie, coś się tam dziać zaczyna wiec może i go odbudują, remontować tam nie bardzo jest co :(
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 06.08.2014 07:50

piotrulex napisał(a):Kompromisy to taka fantastyczna sprawa a zarazem banalnie prosta dla większości do osiągniecia

..wiesz Piotrze..dopóki jeżdżę za swoje :mrgreen: to będę robił to na co mam ochotę..basen to basen, Jadran to Jadran... no chyba że mi Tadeusz zafunduje wyjazd :mrgreen: ..wtedy do bólu i oporu .... z wody nie będę wychodził..
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.08.2014 07:59

garbowski napisał(a):
zamiast w morzu

..lubię takie autorytatywne wypowiedzi.. :mrgreen: nasza znajoma nie może się kapać w morskiej wodzie..ot taka przypadłość. Czyli wg. Ciebie do Chorwacji jechać nie może...muszę jej to powiedzieć :mrgreen: . A na poważnie..oprócz morza i kąpieli jest masę rzeczy które można tam robić...choćby zwiedzanie co też na maxa robimy. Jedni jadą i siedzą na dooopsku, drudzy zwiedzają. Niby proste żeby ogarnąć.. :mrgreen:

Gdzie Piotrulex pisał o zwiedzaniu :?: :roll: :roll:
Pisał o basenie

Zwiedzanie jak najbardziej :D
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 06.08.2014 07:59

garbowski napisał(a):
piotrulex napisał(a):Kompromisy to taka fantastyczna sprawa a zarazem banalnie prosta dla większości do osiągniecia

..wiesz Piotrze..dopóki jeżdżę za swoje :mrgreen: to będę robił to na co mam ochotę..basen to basen, Jadran to Jadran... no chyba że mi Tadeusz zafunduje wyjazd :mrgreen: ..wtedy do bólu i oporu .... z wody nie będę wychodził..

Ja jeżdżę tylko i wyłącznie za swoje jak 99% z nas. Robimy to na co mamy ochotę więc dlatego jeździmy do cro bo tam każdy znajdzie coś dla siebie

Gdy żona chciała gór a ja morza niestety nic bliżej godnego uwagi nie znalazłem, no chyba ze klif w Jastrzębiej Górze ;) a Morskie Oko w Tatrach do kąpieli nie jest udostępnione
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 06.08.2014 08:00

Lednice napisał(a):
garbowski napisał(a):
zamiast w morzu

Gdzie Piotrulex pisał o zwiedzaniu :?: :roll: :roll:
Pisał o basenie

Zwiedzanie jak najbardziej :D

Oj ludzie, ludzie

A gdzie pisałem, że nie zwiedzam?

Dobra, ja daje na luz, powodzonka :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.08.2014 08:05

piotrulex napisał(a):...
Moja żona lubi baseny, córka kamieniste plaże i fikanie w wodzie, ja uwielbiam snurkowanie w Jadranie - kompromisem jest urlop w cro na campie z basenem, w Ciechocinku nic takiego nie znalazłem, trudno, po raz pewnie 7-my kupię te nieszczęsne winiety i posiedzę za kólkiem kilkanaście godzin jadąc 1370km w jedna stronę
...

To zmienia całkowicie sens wcześniejszych wypowiedzi. Z nich wynikało, że cała rodzinka siedzi w Chorwacji przy basenie ignorując Jadran :D

Trzeba było od razu wyjaśnić, na czym polega sprawa, a nie rzucać się jak żaba na sznurku :roll:
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 06.08.2014 08:21

..a mnie ciekawi ile kosztował wyjazd tegoroczny założyciela wątku :oczko_usmiech: ..coś nic nie pisze, paragony miał zbierać..może wiśnie zrywa coby się"odkuć" :mrgreen: :oczko_usmiech:
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 06.08.2014 09:35

garbowski napisał(a):..a mnie ciekawi ile kosztował wyjazd tegoroczny założyciela wątku :oczko_usmiech: ..coś nic nie pisze, paragony miał zbierać..może wiśnie zrywa coby się"odkuć" :mrgreen: :oczko_usmiech:

....wiesz ....może jeszcze nie wrócił , na ośle się trochę jedzie z Cro..... :lol:
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 06.08.2014 21:14

..wrócił..tylko gdzieś się ofiara..zapodziała..na bank kwitów z marketów szuka... :oczko_usmiech:
karmelm
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) karmelm » 06.08.2014 23:07

jutro powrot NIESTETY 2+2 3400 3 tygodnie 800zl po zatankowaniu pod korek do domciu
dids76
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) dids76 » 07.08.2014 06:53

garbowski napisał(a):na bank kwitów z marketów szuka... :oczko_usmiech:

Może osioł zżarł :oczko_usmiech: :mrgreen:
PabloX
Mistrz Ligi Mistrzów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) PabloX » 07.08.2014 08:41

karmelm napisał(a): (...) 2+2 3400 3 tygodnie 800zl (...)

Nie pisz szyfrem :wink: bo np. ja tępy jestem i brak mi pewności, czy zrozumiałem Twój post :oczko_usmiech:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 07.08.2014 09:27

PabloX napisał(a):
karmelm napisał(a): (...) 2+2 3400 3 tygodnie 800zl (...)

Nie pisz szyfrem :wink: bo np. ja tępy jestem i brak mi pewności, czy zrozumiałem Twój post :oczko_usmiech:

Przed tym powinien być sinus :lol:
rafalisko30
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rafalisko30 » 07.08.2014 22:02

karmelm napisał(a):jutro powrot NIESTETY 2+2 3400 3 tygodnie 800zl po zatankowaniu pod korek do domciu

Wie ktoś, co autor miał na myśli? :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Ile kosztuje urlop w Chorwacji - dyskusja i komentarze - strona 327
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone