Bocian napisał(a):Bezpieczniej w jakim kontekście?
Bocian napisał(a):Znam takie miejsca nad samym morzem więc to dla mnie akurat żaden argument. Jeśli ktoś jedzie nad morze setki kilometrów aby mieszkać kilkanaście kilometrów od niego, jego sprawa...
maniust napisał(a): ... Ja znałem Sławek takiego , co to był w Cro i dwa tygodnie przeleżał na basenem przy apartamencie , jak spytałem :
- jak Jadran ?! .....to usłyszałem po ...uj mi morze jak basen miałem pod nosem ...
maniust napisał(a):Ja znałem Sławek takiego , co to był w Cro i dwa tygodnie przeleżał na basenem przy apartamencie , jak spytałem :
- jak Jadran ?! .....to usłyszałem po ...uj mi morze jak basen miałem pod nosem.
Bocian napisał(a):Jak ktoś lubi ... Jego sprawa. Ja mogę tylko pogratulować sposobu spędzania czasu nad morzem
maniust napisał(a):Koledzy jak będę chciał pomoczyć doope w basenie to pojadę do Ciechocinka, bliżej, taniej, bez winiet itd. Po kiego się telepać 1800 km
maniust napisał(a):Koledzy jak będę chciał pomoczyć doope w basenie to pojadę do Ciechocinka, bliżej, taniej, bez winiet itd. Po kiego się telepać 1800 km
piotrulex napisał(a):No widzisz. Ja mieszkając pod Toruniem na basen czy sauny jeżdżę do Pragi czy pod Berlin. To źle? No tak, na Czechy muszę kupić winietę a Ciechocinek tuż pod nosem ...
maniust napisał(a):piotrulex napisał(a):No widzisz. Ja mieszkając pod Toruniem na basen czy sauny jeżdżę do Pragi czy pod Berlin. To źle? No tak, na Czechy muszę kupić winietę a Ciechocinek tuż pod nosem ...
Eeeeee no nie przesadzaj ja mieszkam nad morzem , do ulubionej mojej plaży na Westerplatte mam obwodnicą południową 7 minut i bez korków , a basen w Ciechocinku też lubię i byłem wiele razy.
....ale jechać na Jadran i się moczyć w basenie to chyba tylko małe szkraby , a nie stare konie.
Lednice napisał(a):Moczenie dooopy w basenie
zamiast w morzu
po przejechaniu 1800 kilometrów jest szczytem szczytów censensusu
piotrulex napisał(a):Jesteś przekonany, że wszyscy jeżdżący nad morze potrafią pływać i czuja się w wodzie pewnie?
piotrulex napisał(a):Tak szczerze to nie myślałem, że w Ciechocinku jest jakiś ciekawy basen po za tym pewnie od 2-tu lat nieczynnym miedzy tężniami o którego reaktywacji ostatnio sporo się mówi
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko