Re: Pomoc
napisał(a) Nnoowwaa » 11.07.2014 21:26
Krka - 300 kuna wstęp+ paliwo, które już zostało wyliczone wcześniej po 110 dwójka dorosłych, 80 kuna dziecko lat 8, drugie 4 lata- za darmo (do 7lat dzieci darmo)
Fishpicknic -płyneliśmy z Trogiru, a dokładnie z wyspy Ciovo, bo po stronie Trogiru nie było fishpicników, tylko za mostem z ciovo - koszt po 180 kuna dorosły - dzieci płynęły gratis= 360 kuna - płynęliśmy na Solte i jeszcze na jedną wyspę -tam był obiad
P.s. będąc w Splicie z ciekawości spytaliśmy o fishpicnik - tam nam powiedziano - cos ok 300 kuna za osobę.
Winiety - Słowacja 14 euro na 14 dni, cro - 408 kuna w dwie strony, zjeżdżaliśmy z autostrady w Prgomet.
Polska do cieszyna za free, no i węgry - Route 86 za free - wrażenia - bezcenne
A propos jedzenia - ołowiany nie wiem, czy masz dzieci, czy nie - ale moje dzieciaki takie są - płatki te i żadne inne, wędlina tylko ta i żadna inna, zupa pomidorowa - tylko taka mama jak ty robisz bo babcia to robi nie dobrą, parówki tylko te co lubią itd, itd itd- a ja już wolę żeby zjadły to co lubią, niż żeby nie jadły nic, a pizza przez 10 dni to i mnie by się znudziła
a i ciekawa jestem, czy w konobie by było "kakałko" bo to podstawa żywienia dla młodszej póki co