a-s2 napisał(a):Witam,
Proszę o informację jak klarują się ceny apartamentów, produktów, etc... w porównaniu do 2013r.
Pozdr
primo1974 napisał(a):Witam wszystkich
Mam takie pytanie jadąc w okresie 29.07 do 09.08 w okolice breli lub promisten 2 osoby dorosłe i 2 dzieci już prawie dorosłe ile muszę mieć kuch chorwackich nie licząc kosztów apartamentu żeby było na różne wydatki imprezowe . Pozdrawiam wszystkich
primo1974 napisał(a):ile muszę mieć kuch chorwackich
Nnoowwaa napisał(a):w przeliczeniu na polskie pieniądze 4 000 zł za wszystko - kwatera po 37 euro za dobę
Nnoowwaa napisał(a):Paliwo 4 pełne baki po 300 zł - diesel=1200 (p.s. w zaokrągleniu) - od miejsca zamieszkania do Poljicy mieliśmy 1260 km
P.S. Właściwie całe jedzenie braliśmy ze sobą - jak dla mnie warto - nie biegałam po marketach, a konobowych dań moje dzieci by nie zjadły, a przez 10 dni jeść pizze też nie wchodziło w grę- mamy dużą lodówkę turystyczną( 37 litrów), wszystko dojechało bez problemu, dania gotowe miałam w słoiczkach (:)mieszkamy koło pamapolu Rusiec - w sklepie firmowym przyzakładowym wszystko 40 - 50% taniej jak w markecie, a robią nawet dania dla Łowicza. Wiadomo - kto co lubi, my przeżyliśmy, a jadłospis urozmaicony bardziej jak w domu
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko