maniust napisał(a):anna chmiel napisał(a): A tu się mylisz.Nocleg 280 euro za 12 nocy, benzyna 800 zł,bo jesteśmy 1/2 ekipy w samochodzie i 250 euro na przejedzenie.
1. 23 Euro za apartament za dzień w sezonie , nieżle.
2. 800 zł za paliwo , licząc nawet na pół , może da radę , po zadupiach , bez winiet i bramek.
3. 1850 kun na 2 tygodnie , nie realne , chyba że na pizzach i bułkach + ziemniaki z PL.
Wybacz , ale obawiam się że:anna chmiel napisał(a):Jeżeli będzie potrzeba to wydamy więcej
No ale to twoje wakacje , wypoczywaj , baw się dobrze i dużo słońca życzę.
Moja rodzina to Ja i Syn i są to koszty na nas 2. Apartament 5 osobowy 60e czyli na nasze 2 osoby 280e, Samochód z silnikiem 1,2 Citroen C3. W ubiegłym roku zrobiliśmy 3000 km i kosztowało nas to 1100 zł,więc w tym roku może być trochę więcej,bo paliwo droższe.Winiety Węgry 100 zł. Autostrady Chorwacja 100 zł. 260-300 e na pozostałe wydatki (jedzenie,picie zwiedzanie). W ubiegłym roku jedzenie w konobach 4 razy, grile z pysznościami z targu rybnego 4 razy reszta w apartamencie z produktów kupionych w Cro. Kto wiezie ziemniaki z Polski,bo ja nie. Jak się chce to się da radę( awaryjnie zaskórniaki są na koncie jakbyśmy poszaleli) Każdy wydaje ile może.Ja liczę na piękne widoki,ciepełko,morze i trochę wytchnienia od codziennej 12 godzinnej pracy. Czego wszystkim życzę. Pozdrawiam serdecznie