napisał(a) Teska » 01.02.2011 08:52
Janusz
bardzo dziekuję za zainteresowanie
masz rację, ale nie do końca mnie zrozumiałeś chyba
poczytałam ten wątek i różnie z cenami jest- jakie będą w tym roku nie wie nikt...generalnie chodziło mi o to,że Chorwacja jest drogim krajem..bo - absolutnie nie wozimy ze sobą jedzenia, absolutnie nie bedę stała przy garach żeby gotować obiadki gotuję rok cały na wakacjach tego sie nie robi...a lubimy dobrze zjeść , uwielbiamy owoce morza..
z tego mogę robić śniadanko, bo jako leniuch nie chciałoby mi gnać gdzieś rano żeby zjeść..wolę tak jak u siebie w domu jak pogoda pozwala w pizamie i na tarasie
Lubimy zwiedzać, nie lubimy leżenia na plazy..
no i z tego opisu wyłania się jakaś tam cena...niemała
drugi wyjazd - dojazd 130km na lotnisko w Berlinie, sadzasz tyłek po kilkunastu godzinach jesteś w innym świecie, chcesz jesć idziesz do restauracji lub coś ciekawego zjesz w tubylczych małych knajpkach ( owoce morza) nie zastanawiasz sie ile to kosztuje, jesz - jedziesz na wycieczki bo tanie jak barszcz...inny świat inny klimat...
jak tu wybić mojemu M wylot ?????
głowię się
o wszystkie które potzrebujemy żeby do Chorwacji dojechać, czytam że kupujecie te na 10 dni...stąd moje zdziwienie, przecież część forumków jedzie na dłużej niż 9 dni...