ołowiany napisał(a):
Mam dobre doświadczenia z booking. Ale akurat apartamentów w Chorwacji nigdy nie znalazłem ciekawych w tym serwisie.
...eeeeeeeeeeee....to słabo szukałeś ,trzeba wcześniej szukać , zimą na lato
"Stopem" i pod chmurko , pewnie.anna chmiel napisał(a):Ja nie mam puszki ani świnki, ale mam piękne pudełko po gwiazdkowym prezencie ,a w nim w różnych nominałach + zwrot z US i się zebrało 3000. Dla 2 osób na 2 tygodnie od przyszłej niedzieli wystarczy
maniust napisał(a):"Stopem" i pod chmurko , pewnie.anna chmiel napisał(a):Ja nie mam puszki ani świnki, ale mam piękne pudełko po gwiazdkowym prezencie ,a w nim w różnych nominałach + zwrot z US i się zebrało 3000. Dla 2 osób na 2 tygodnie od przyszłej niedzieli wystarczy
anna chmiel napisał(a): A tu się mylisz.Nocleg 280 euro za 12 nocy, benzyna 800 zł,bo jesteśmy 1/2 ekipy w samochodzie i 250 euro na przejedzenie.
anna chmiel napisał(a):Jeżeli będzie potrzeba to wydamy więcej
razpol napisał(a):Pchali mazde darmowymi drogami, 4 i 7 dnia był obiad. Koszt kempingu 3200, reszta te dwa obiady..
Przepraszam oczywiście i nie chcę urazić, ale faktycznie warto podać szczegóły, bo gdy większość wydaje przynajmniej połowę tej kwoty na transport, a drugą na nocleg to ciężko im potem uwierzyć..
Dlatego też chcielibyśmy poznać szczegóły.
stachan napisał(a):Jeżeli mam pobyt z wyzywieniem to jaką realną kwotę zabrać aby starczyło na prom (kilka razy) Orebić - Korcula, lody, jakieś pamiątki, kapelusze słomkowe, wycieczka do Dubrovnika - czy 1000 kun na 2+2 wystarczy? Pobyt 2 tygodnie.
baunty napisał(a):stachan napisał(a):Jeżeli mam pobyt z wyzywieniem to jaką realną kwotę zabrać aby starczyło na prom (kilka razy) Orebić - Korcula, lody, jakieś pamiątki, kapelusze słomkowe, wycieczka do Dubrovnika - czy 1000 kun na 2+2 wystarczy? Pobyt 2 tygodnie.
Dziennie ten tysiąc kun?
PabloX napisał(a):baunty napisał(a):stachan napisał(a):Jeżeli mam pobyt z wyzywieniem to jaką realną kwotę zabrać aby starczyło na prom (kilka razy) Orebić - Korcula, lody, jakieś pamiątki, kapelusze słomkowe, wycieczka do Dubrovnika - czy 1000 kun na 2+2 wystarczy? Pobyt 2 tygodnie.
Dziennie ten tysiąc kun?
Na 2 tygodnie, wyraźnie Stachan napisał. I znajdą się tacy, którzy powiedzą, że wystarczy aż nadto i jeszcze coś z tego tysiąca zostanie na następne wakacje...
maniust napisał(a):anna chmiel napisał(a): A tu się mylisz.Nocleg 280 euro za 12 nocy, benzyna 800 zł,bo jesteśmy 1/2 ekipy w samochodzie i 250 euro na przejedzenie.
1. 23 Euro za apartament za dzień w sezonie , nieżle.
2. 800 zł za paliwo , licząc nawet na pół , może da radę , po zadupiach , bez winiet i bramek.
3. 1850 kun na 2 tygodnie , nie realne , chyba że na pizzach i bułkach + ziemniaki z PL.
Wybacz , ale obawiam się że:anna chmiel napisał(a):Jeżeli będzie potrzeba to wydamy więcej
No ale to twoje wakacje , wypoczywaj , baw się dobrze i dużo słońca życzę.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko