Produkcja makaronu do tych waszych pysznych zupek:
piotrulex napisał(a):PabloX napisał(a):piotrulex napisał(a): (...) i mi bardzo smakuje
O gustach się nie dyskutuje, więc jedz zupki yum-yum do woli i na zdrowie.
Ale może zrobiłbyś sobie i rodzinie przerwę od tego świństwa chociaż na czas wakacji? Wydasz więcej na normalne jedzenie, ale za to trochę oczyścisz organizm
ale z czego mam czyścic organizm? ze zjedzonych podczas urlopu 3 zupek i pozostałej 1 czy 2 w ciągu roku?
piotrulex napisał(a):Co ty gadasz? Chcesz się powymądrzać czy zacząć jakaś kolejną, durną dyskusję?
dymek napisał(a):A co do owych zupek.
To firma Winiary, Amino, Knor też produkują takie produkty i jakieś tam polskie normy muszą spełniać.
PabloX napisał(a):hrupek666 napisał(a): Ja na mega kaca nie mam nic lepszego niż taka zupka ale mega kwaśna i pikantna
Jakiś pomysł jest. Po zupce haft na 3 metry i po temaciehrupek666 napisał(a): a na przeczyszczenie polecam Żentyce czyści bez przerywania snu
Ale przeczyszcza łagodnie czy full opcja?
kobrat napisał(a):tak sobie mysle , ze to fajnie i tanio!!! takie 3 zupki na dzien , do tego woda z kranu , bo podobno jest ok , owoce na drzewach rosna ( z tych co spadna moze byc za 2 dni wino )i mozna sie zmiescic cenowo w 3 PZL/Dzien / osoba - zawsze mozna poszalec i zjesc np. czwarta zupke he he
pietja10 napisał(a):Produkcja makaronu do tych waszych pysznych zupek:
hrupek666 napisał(a):
Ej faktycznie to ile zupek jedzą ci co wydaja 10tysi
hrupek666 napisał(a):kobrat napisał(a):tak sobie mysle , ze to fajnie i tanio!!! takie 3 zupki na dzien , do tego woda z kranu , bo podobno jest ok , owoce na drzewach rosna ( z tych co spadna moze byc za 2 dni wino )i mozna sie zmiescic cenowo w 3 PZL/Dzien / osoba - zawsze mozna poszalec i zjesc np. czwarta zupke he he
Ej faktycznie to ile zupek jedzą ci co wydaja 10tysi
PabloX napisał(a):Na studiach najtwardsi arcymistrzowie potrafili zjeść 4 zupki po kolei. Ale to była pierwsza generacja tego szajsu, oryginalne tajlandzkie yum-yum, chyba lepsze niż vifony
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko