Bocian napisał(a):piotrulex napisał(a):kobrat napisał(a):ja mysle , ze moze skorzystalbym z objazdu, jakbym jechal 2-3 godziny do celu , a nie 16 godzin , to za te 15 Euro jedzie sie srednio godzine dluzej? a przy tylu godzinach za kolkiem to duzo
Nie wydaje mi się, obstawiam maks 30 minut a są przypadki, ze jadąc objazdem omija sie bokami korek na autostradzie do granicy cro
Jestem ciekaw w jaki sposób jeśli standardowy objazd kończy sie w Ptuju i tam dobija sie do przedłużenia autostrady i tam najczęściej zaczyna sie korek.
Mniemam, że wiesz, że jadąc tym objazdem można na standardową trasę wjechać we więcej niż 1 miejscu. Przytrafiało mi się jechać przez jakieś pola kukurydzy w okolicy autostrady czy już jej przedłużenia, jakieś wiadukty i widzieć stojące na głównej drodze auta i słyszeć psioczenie krajanów na CB, że płacą a jeszcze w korku stoją. My wyjeżdżaliśmy z bocznej drogi na główną widząc za nami niekończący się sznur samochodów. Nie wiem dokładnie gdzie wjeżdżaliśmy bo za Ptujem to już na czuja jedziemy a nie po drukowanych z forum kartkach