Ten sam temat po raz enty, Cena wyjazdu
napisał(a) cinek664 » 28.04.2014 18:49
Witam. Czytam i czytam to forum i trudno mi wynieść wszystkie informacje jakich potrzebuje dlatego przepraszam, że zakładam znowu temat tego typu.
W Chorwacji byłem 2 razy. W 2008 roku Biograd nad moro, 2013 Baska Voda. Były to obozy także martwiło mnie jedynie wzięcie pieniędzy na coś ponad.
W tym roku chcę jechać autem (4 osoby) z centralnej Polski do Makarskiej - trochę niżej od Baśkiej. Będzie to jakieeeeś 1350 km. Cena za przejazd w dwie strony (paliwo + opłaty przejazdowe) wyszło mi jakieś 1200 zł czyli po 300 zł na osobę
Gdzieś spać trzeba, chciałbym jakiś pokoik z aneksem kuchennym + balkonem żeby można było spokojnie usiąść, napić się. Interesuje mnie 9 noclegów na miejscu. Co macie do polecenie z waszych doświadczeń ? Standard... chce by było czysto + działająca łazienka + jakiś kącik do zrobienia posiłku. Z doświadczenia wiem, że w pokoju będę spędzał mało czasu także nie chce płacić za coś, czego nie wykorzystam. Liczyłem tak 2000 zł czyli po 750 zł za osobę.
Jedzenie, życie codzienne. Coś weźmie się z Polski. Wiem, że dużo nie jemy. Rano jakaś kanapeczka, kawa. Obiad może w pokoju coś prowizorycznego / może na mieście i kolacja to jakieś przekąski w centrum + duuużo alkoholu - zresztą alkohol to przez cały dzień. Z atrakcji typu skutery wodne itp odpuścimy. Wycieczki też nie - ewentualnie spacery do bliskich wsi. Jesteśmy młodzi, chcemy się bawić, pić ! : ) Wieczorkiem na pewno dyskoteka. Liczyłem jakieś 900 zł / os czyli ~215 euro >> 1635 kun co daje 163 kun na dzień dla osoby. Starczy ?
Za wyjazd (9 noclegów) wyszło 2000 zł za osobę - za wszystko. Jakieś komentarze ?
Czego nie uwzględniłem, gdzie źle policzyłem ? O czym jeszcze muszę wiedzieć no i co najważniejsze - propozycje zakwaterowanie poproszę