Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ile kosztuje urlop w Chorwacji - dyskusja i komentarze

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jara
Koneser
Re: Ile kosztuje urlop w Chorwacji

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 16.02.2014 13:49

rafalisko30 napisał(a):
Lednice napisał(a):Najmniejszego sensu nie ma nie napisać, ile osób jedzie za te 5 koła,
w jakim wieku są te osoby. :!: :!: :!: :roll:
Skąd jadą już wiemy.
Dokąd pojechaliście, nie wiemy, :roll:

Takie informacje są bez podania szczegółów są tylko dezinformacją 8) 8) 8)

OK. Przepraszam za dezinformację.
Rodzina 2+1 (dziecko 6 lat), nocleg 40E za jeden dzień (razem 520E X 4,15 = 2158zł), podróż w obie strony paliwo + winiety 1300zł, reszta (1500zł) na pożywienie i troszeczkę przyjemności, wypoczynek "aktywny" czyli plaża.....
Oczywiście można twierdzić, że 100zł na 3 osoby na 1 dzień to za mało na "godne" wakacyjne życie, ale cóż, na więcej mnie nie stać, a wakacje muszą być :)
Pozdrawiam wszystkich, i przepraszam za popełniony wcześniej post.

Dlatego uważam, że koszty urlopu są inne dla każdego. My jeździmy w 4 osoby, w sierpniu i sama podróż, jak widzę, już mnie wynosi więcej.
rafalisko30
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rafalisko30 » 16.02.2014 13:53

ale za to nad Bałtyk masz dużo bliżej, niż ja :)
Justysia
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Justysia » 16.02.2014 14:01

Dziękuję za ten Bałtyk. Tu dopiero można się rozpisywać o kosztach pobytu! Gwarantuję, że nie jest on tańszy od pobytu w CRO...
hrupek666
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hrupek666 » 16.02.2014 14:13

Justysia napisał(a): że nie jest on tańszy od pobytu w CRO...

Pole namiotowe Tramp, Karwia. Przyczepa, przedsionek, prąd ,samochód 3 osoby 60zł :wink:
I to 50m od plaży :D
Justysia
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Justysia » 16.02.2014 14:30

A co ze smażoną fląderką, dorszykiem tudzież inną rybką? Goferki ze sztucznym dżemikiem, pizza, zapiekanki, dmuchane skocznie, baseny z piłkami? No i helllooł mówimy o wczasach a nie o biwaku w przyczepie :)
Justysia
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Justysia » 16.02.2014 14:38

Udaj się do oglądania zdjęć i nie wypowiadaj się w wątku jeśłi nie masz nic do powiedzenia... oki? Co komu do domu jak chałupa nie jego....
baunty
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) baunty » 16.02.2014 14:39

Justysia napisał(a):A co ze smażoną fląderką, dorszykiem tudzież inną rybką? Goferki ze sztucznym dżemikiem, pizza, zapiekanki, dmuchane skocznie, baseny z piłkami? No i helllooł mówimy o wczasach a nie o biwaku w przyczepie :)

chyba nie do końca wiesz co piszesz używając słów "biwak w przyczepie"...
.....obawiam się, że w ogóle nie wiesz co piszesz używając tego porównania :mrgreen:
hrupek666
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hrupek666 » 16.02.2014 14:44

Justysia napisał(a):A co ze smażoną fląderką,

3,70zł/kg świeżej :D
Justysia napisał(a): dorszykiem

Coś koło 5zł/kg również świeży :wink:

Justysia napisał(a): pizza, zapiekanki,

Robimy samemu takie na wypasie :mrgreen:
Justysia napisał(a):No i helllooł mówimy o wczasach a nie o biwaku w przyczepie :)

No i właśnie "helllooł" mówimy o wypoczynku w mojej czystej przyczepie z kibelkiem, prysznicem, a nie o mordędze w 4 ścianach kwatery za 50zł od osoby :mrgreen:

Ale do rzeczy, po raz kolejny napiszę każdy spędza urlop gdzie chce i jak chce.
Ja w Cro wydaje na 10 dni 3 osoby ok 5tysi w Karwi za te pieniądze pewnie bym siedział miesiąc (oczywiście w takim zestawieniu jak napisałem),czy to w Cro czy w przyczepie gotuję sobie sam (bo lubię)leżę na plaży tam i tu i jest fajnie czy tam czy tu :wink: .
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 16.02.2014 14:47

baunty napisał(a):chyba nie do końca wiesz co piszesz używając słów "biwak w przyczepie"...
.....obawiam się, że w ogóle nie wiesz co piszesz używając tego porównania :mrgreen:

Czemu ma służyć ta wypowiedź ?
baunty
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) baunty » 16.02.2014 14:49

bluesman napisał(a):
baunty napisał(a):chyba nie do końca wiesz co piszesz używając słów "biwak w przyczepie"...

Przyciągnięciu kolejnych userów do dyskusji w wątku.
Ostatnio edytowano 16.02.2014 14:50 przez baunty, łącznie edytowano 1 raz
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 16.02.2014 14:49

Jeżeli tak to ok. :mrgreen: znasz się zatem na reklamie :)
gusia-s
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) gusia-s » 16.02.2014 15:22

baunty napisał(a):
bluesman napisał(a):

Przyciągnięciu kolejnych userów do dyskusji w wątku.

Zostałam przyciągnięta to dopowiem :lol: - KOCHAM :hearts: moją przyczepkę i nie zamienię na żadne kwatery choć bywają tańsze niż kemping.
Justysia - ku ścisłości temat brzmi: Ile kosztuje URLOP w Chorwacji - więc wszystkie opcje dozwolone, spanie w wypasionych apartmanach i pod gołym niebem też jak ktoś lubi :oczko_usmiech:

O kosztach nie piszę bo to i tak bez sensu, ja wydałam tyle ile mogłam - jakbym mogła więcej też bym wydała nie powiem :oczko_usmiech: :papa:
kocisko
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kocisko » 16.02.2014 17:02

A może trzeba zmienić tytuł na np: Ile kosztował Was urlop w Chorwacji? Do tego można dołożyć szczegóły istotne dla finansów.
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 16.02.2014 18:36

kocisko napisał(a):A może trzeba zmienić tytuł na np: Ile kosztował Was urlop w Chorwacji? Do tego można dołożyć szczegóły istotne dla finansów.

... albo pisać bezpośrednio podczas pobytu. Tyle kosztuje teraz. Od czerwca do września.
hrupek666
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hrupek666 » 16.02.2014 20:41

jara napisał(a): Tyle kosztuje teraz.

No no wyobrażam sobie wpisy:
Cześć to ja hrupek właśnie kupiłem 3 kulki lodów po 6 kun, ale pan zrobił promocje i zapłaciłem za dwie, następnie kupiłem pizze dużą za 35kun miała 30cm średnicy :D

A po chwili
Hrupku :twisted: ale duża pizza to kosztuje 45 kun i ma 37cm średnicy :mrgreen:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Ile kosztuje urlop w Chorwacji - dyskusja i komentarze - strona 291
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone