, może nie do końca na temat ale mam 22cm i moge 3 x dziennie.FUX napisał(a):wydałem 25kpln w dwa tygodnie.
ktoś jest lepszy?
kroatia159 napisał(a):1. Jaka trasa i gdzie noclegi (wiem są opisane trasy ale może jakaś alternatywa?)
kroatia159 napisał(a):2. Może ktoś zna fajny apartament (sprawdzałem wiele ale proszę o sugestie Tych, którzy byli i sami się przekonali)
kroatia159 napisał(a):3. Jakie ceny w knajpach i gdzie warto się stołować w samej miejscowości Igrane ?
kroatia159 napisał(a):4. Może inna miejscowość lepsza na wypoczynek (rodzinny, aktywny)
kroatia159 napisał(a):5. Co warto zwiedzić mieszkając w Igrane i gdzie pojechać dalej?
karin74 napisał(a):Witam.
Nasze wydatki całkowite to 5500 zł- 2 osoby dorosłe + dziecko ( też dorosłe),razem z paliwem winietą, i w drodze powrotnej obiado-kolacja u Madziarów
Byliśmy w Primostenie od 16.08 - 28.08
Apartament 55 Euro.
Wyżywienie raczej własne, 2x byliśmy na obiedzie. Codziennie winko, piwko,lody,wieczorkiem jakaś pizza,wycieczka do parku Krka, ale to już samochodem. Mieliśmy w planach wybrać się statkiem, ale stwierdziliśmy że 300 kun od osoby to troszkę za dużo.
Było super i nie żałuję wydanej kasy, pozdrawiam
trasat23 napisał(a):niestety urlop jest coraz droższy. Znalezienie fajnej kwatery (apartament dla 2 osób) za przyzwoite pieniądze do 50 euro we wrześniu graniczy z cudem. Chorwatom się przewraca w głowie.
trasat23 napisał(a):niestety urlop jest coraz droższy. Znalezienie fajnej kwatery (apartament dla 2 osób) za przyzwoite pieniądze do 50 euro we wrześniu graniczy z cudem. Chorwatom się przewraca w głowie.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko